vrijdag 2 september 2016

Plog 581 - Waarom je altijd mascara moet opsmeren

Wat deed ik op 02 september 2016?

Goedemorgen. Laat ik deze vrijdag maar eens beginnen met het verorberen van mijn dagelijkse dosis hagelslag. Heel spannend.

Ik zal niet meer klagen over gebrek aan spanning in mijn leven. Wat we hier zien is namelijk een flinke storm in een glas water. Het geval is dat mijn mic key button niet meer zo lekker zit. De insteek is geïrriteerd en pijnlijk. Het heeft er alle schijn van dat er een nieuwe in moet. Dus ik bellen naar de poli voor een afspraak met de verpleegkundige die dat altijd doet. Maar de beste man was er niet. Nog voor ik kon zeggen dat ik maandag dan wel terug zou bellen, hadden de terriërs van de poli me al tussen hun kaken geklemd. Ontkomen was onmogelijk. Wat er dan aan de hand was en misschien had ik een infectie waar beslist antibiotica aan te pas moesten komen. Het belletje eindigde ermee dat mijn dossier zou worden overgedragen aan de dienstdoende chirurg op de spoedeisende hulp en dat hij me later vandaag terug gaat bellen. What. The. Fuck. Is dit echt gebeurd? Ergerlijk, overbodig en geld verspillend bovendien. Maar ja, de mic key man zit op de kankerpoli en daar zullen ze wel extreem voorzichtig zijn of zo.

Ik uit mijn frustraties op het leegruimen van de vaatwasser. Dat helpt enorm, ahum.

De dienstdoende traumachirurg belde al snel terug en kon wel om het voorval lachen. Nou prima. Tijd voor een douche.

Even Ajouad: kaaskop of mocro? terugkijken. Ik vind Ajouad een leuke knul en ben toch een beetje teleurgesteld in zijn reactie op homoseksualiteit. Verder moet ik heel hard lachen om de Marokkaanse voodoodokter die hij bezoekt. De man spreekt consequent over symptonen. Dan ben je toch helemaal uitgepraat met zo iemand of niet?

Laat ik dan nu maar eens boodschappen gaan doen. Symptonen van een ontstoken mic key of niet, dat gaat gewoon door.

Al kom ik hier deze week echt te vaak! Dat moet volgende week beter, completer.

Kijk nou, zo heb je geen houten platenbak, zo heb je er twee. Omdat ik de ziekte van symmetrie heb vond ik één bak geen bak. De kubussen komen trouwens van Xenos en ik bestelde ze online. In de stenen winkels vond ik alleen de vierkante uitvoeringen in verschillende maten maar dat paste dus net niet. Heel even dreigde de tweede kubus nog een extreem prijzig exemplaar te worden. Kwestie van een gemiste blauwe zone en geen parkeerschijf voor het raam. Gelukkig botste ik precies op tijd tegen de bonnen schrijvende handhavers op en wist ik me onder een bekeuring uit te kletsen. Met een perfecte uitvoering van de vermoorde onschuld en wat geknipper met mijn ogen bleef het bij een waarschuwing. En daarom moet je dus nooit zonder mascara op je wimpers van huis meisjes.

Weer thuis zet ik eindelijk deze schattige hartjes in de grond. Er zitten zaadjes in die hopelijk uitgroeien tot mooie bloemetjes. Spannend!

Och daar, spuit elf heeft ook nog modder gegeven. Ontzettend bedankt H&M, dat jullie mijn online bestelling al na een hele week hebben weten te bezorgen. Chapeau. Ik neem niet eens meer de moeite om alles te passen. Het pakket gaat ongeopend retour.

Roombi heeft er zin in vandaag!

Ik heb vooral erg veel zin in dit vandaag. Binnenkort zal ik eens een artikel maken over mijn aller favorietste pastagerechten. Daar komt deze zeker in voor!

Onze auto deed onlangs dienst als trouwauto tijdens het huwelijk van Gs en Lnk en daar krijgen we vanavond dit bedankje voor. Hartstikke leuk!

Al is het zonder bedankje ook een gezellige avond hoor! Zie ook Sara's staart.

Hej hej.

Geen opmerkingen: