zondag 4 september 2016

Plog 583 - Vermoeide pootjes

Wat deed ik op 04 september 2016?

Goedemorgen! Gisteravond zagen we wel anderhalve aflevering van The Bridge ||| voordat de comateuze toestand toesloeg. Ik Vertrek paste daarom niet meer in het avondprogram. Maar daardoor heb ik nu wel iets moois bij het ontbijt! En mooi was het...

Voorts trof ik nog een juweel van Pier aan in de krant. Ik heb de hoofdpunten alvast voor je gemerkt.

Ik voel me als een wielrenner in een grote koers, met alweer een rustdag. Het is wel lekker hoor maar het maakt me toch ook een beetje onrustig. En weinig creatief qua confectie. Dat is dan maar zo.

Een foto die is geplaatst door slomeneri (@slomeneri) op

Het is zo'n lekker weer dat we wel naar buiten moeten! We besluiten voor de grote ronde te gaan. Toch tijd zat. En energie, dat ook.

De waterstand van zaken is winderig.

Waterschuwe Sara staat tot haar enkels in een regenplas om haar vochtgehalte aan te vullen. Ik moet oppassen dat ik niet zelf in zo'n plasje transformeer wegens extreme schattigheid.

Ook een goedemiddag nummer 22. Jij bent nu al mijn lievelings.

Sjrd zeurde al de hele weg om een selfie. Uiteindelijk heb ik hem dan toch maar zijn zin gegeven.

Het mooiste is dat ik na een uur wandelen vooral mijn bovenbenen voel. Mijn longen gaven geen krimp. En dan nu een bakje van mijn tweede heimelijk genoegen.

Vandaag is een goede dag voor pizza. Filet americain, Japanse mix en pizza. Van mijn darmen en bloedsuiker wordt het uiterste gevergd dit weekend.

Ik ben niet de enige met vermoeide pootjes. ♡

Hej hej.

Geen opmerkingen: