woensdag 7 september 2016

Plog 585 - Met je appeltap

Wat deed ik op 07 september 2016?

Goedemorgen. We gaan weer beginnen!

En dan nu een onverantwoord stukje kitsch graag. Want anders kan ik het niet noemen, hoe Wes en Yo zich voor het oog van de natie hebben laten toetakelen tot hoogbejaarden met pigmentproblematiek. Aldus Yo. Nou bedankt meid, ik kon er nog wel een complex bij gebruiken. Op mijn 37ste met pigmentvlekken! Binnenkort maar weer eens een keertje langs de schoonheidsspecialiste?

Voor mijn gevoel ben ik nog nooit zo bruin geweest als dit jaar, ook al denk ik dat ieder jaar (en heb ik inmiddels een scala aan beeldmateriaal wat het tegendeel bewijst). En dat daar wat lokale schaduwvorming of gepigmenteerde huid voor nodig is, soit.

Kijk eens wat de visboerin weer meebracht... Jummie!

Dit was een bijzonder slecht idee. Even op mijn buik bevallig in het gras poseren. Sinds mijn mic key button kan ik namelijk niet echt meer lekker op mijn buik liggen en met mijn huidige pijnlijke mic key situatie grenst het aan sadomasochisme.

Aan de wandel dus maar!

Waterstand van zaken: zeilig met een incidentele zwaan.

De spin die hier woont heeft er een indrukwekkend lopend buffet van gemaakt. Eindbaas.

We worden ingehaald door twee bejaarden op scootmobiels. Sinds ik Hendrik Groen lees hoop ik dat elke bejaarde zo is als hij. Hoewel zijn boek juist anders doet vermoeden. 

Heeft er nog iemand iets nodig uit de appeltap?

Volgens mij bestaat er geen perentap, ook al hangt het hier vol met peren. Maar het woordgrapje bekt natuurlijk ook een stuk minder met peren.

Ruim drie kilometer en drie kwartier later plof ik oververhit op de bank. Eigenlijk was het veel te warm om te wandelen. Op mijn slippers, met een vers opgelopen blaar.

Van chillen naar schillen. Het scheelt een S. Ik hoef vast niet meer te verklappen wat we eten hè?

Wat ik graag nog als suggestie mee wil geven is de dot kruidenboter die door de aardappelpuree zit. Eenvoudig doch zeer doeltreffend.

Met het gezin uitbuiken op de buitenbank. Ik hou d'rvan.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Ik heb het stukje kitsch van Wes en Yo helaas! ook gezien (bleef maar kijken) en ik negeer het stukje m.b.t. pigmentatieproblematiek. Als ik daar wakker van zou moeten liggen dan ga ik dood aan slaapgebrek. Als ik Yo was zou ik wel wakker liggen van mijn huidige gebit. Daar is toch iets heel vreemds mee aan de hand of ligt dat nu aan mij? Er zijn paarden die een mooier gebit hebben toch?