vrijdag 9 september 2016

Plog 587 - Op sushidate met de mens

Wat deed ik op 09 september 2016?

HARTELIJK HAGELSLAG!

Als het goed is is dit de laatste keer dat ik met het vullen van deze ampullen aan de slag ga. Volgende maand hoop ik dan eindelijk over te kunnen stappen op mijn nieuwe insulinepomp. Hoewel de meningen verdeeld zijn over het gebruik van de Omnipod (zo heet de nieuwe pomp) zie ik er heel erg naar uit.

Sara gaat intussen enorm lekker op het gras!

Deze outfit bijvoorbeeld. Heb je enig idee waar ik mijn insulinepompje nu verstopt heb? Vast niet. Nou ik zal het verklappen. Hij zit heel Ma Flodderiaans aan mijn beha geklemd, precies in het midden. Daardoor oogt mijn decolleté een beetje zoals de unibrow van Bert, van Bert en Ernie. Super charmant. De Omnipod kan ik straks op mijn buik plakken, of ergens in de buurt van een bil. Of aan de achterkant op mijn bovenarm. Me dunkt dat ik daar naar uitkijk.

Nu moet ik echt even de deur uit voor wat boodschappen. Een verwijtende blik valt mij ten deel.

Poging twee voor het scoren van een concertkaartje.

Gelukt hoor. Uiteindelijk. Want nu lag de printer weer te lemmeteren.

In de opgeknapte vijver bij mijn ouders wonen sinds kort weer vissen. Ze willen zich alleen nog niet heel hard laten zien. Of ze zijn alweer opgevreten door de huisreiger. Wie zal het zeggen.

Deze vakkenvuller komt er wel.

Saaaraaa, waar beeen jij?

Ah, gevonden. Uitgeteld.

De bolchrysanten gaan als een tierelier jongûh!

De verwachting is dat de zonnebloemen ook behoorlijk zullen ontluiken. De koffie staat klaar hoor, Vincent.

Het was in de supermarkt dat ik plots werd overvallen door een enorme zin in sushi. Een appje naar Sjrd later was de sushidate een feit. Woepie!

Sushi bestellen is net als fietsen. Dat verleer je nooit. Ook al is het jaren geleden dat ik het voor het laatst at. Ik ben zelfs tamelijk verbaasd dat die hele sushihype nog steeds niet voorbij is.

Oh jongens toch. Als je het niet te vaak eet is dit echt goddelijk. Na een uitgeklede vierde ronde haak ik af. Sjrd mag mijn ijs hebben. Zeg eens eerlijk. Tot hoever kom jij?

Uitbuiken met Sara. Heel veel andere keuzes zijn er niet.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Niet te vaak sushi eten?! Sushi kan ik elke dag eten jonguh! Maar ik eet het misschien 3 x per jaar :(