maandag 12 september 2016

Plog 590 - Alle wegen leiden naar de Efteling

Wat deed ik op 12 september 2016?

Goedemorgen! De week begint op tijd en fris. Lekker. En zonder fysio. Een klein beetje jammer maar het is niet anders.

Na mijn ontbijt smeer ik meteen iets voor de lunch. Ik heb namelijk een uitje Utrecht voor de boeg. De taxi kan ieder moment arriveren.

Er was weinig voor nodig om de chauffeur van dienst aan de praat te krijgen. Na er een kwartje ingestopt te hebben begon hij te vertellen en sindsdien ratelt hij aan een stuk door. Tot we het bord met daarop EFTELING voorbij zien schieten. Op hetzelfde moment kijken we elkaar aan en beginnen dan keihard te lachen. Hij is door zijn oeverloze gezwam op de verkeerde snelweg beland! En nu tuffen we dus over een provinciale weg gezellig terug naar de A2.

Toch nog ruim op tijd doemen deze deuren op. Ik wijs de chauffeur de weg naar het personeelsrestaurant, hij heeft wel zin in een köpke soep en een breudje. Hij zal wel een droge keel hebben vermoed ik.

Ziekenhuis-wc-selfie-met-masker-op. Daar kun je er in principe niet genoeg van hebben.

Ziekenhuiswachtings. De mic key man gaat zo mijn button verwisselen. Hopelijk voor de allerlaatste keer. Ik ben wel klaar met mijn maagpiercing. Over drie weken moet ik weer op controle bij de longarts. Hij gaat het eindoordeel vellen. Maar mijn plannetje ligt al bij de CF-verpleegkundige in de week. Goede voorbereiding is alles.

De insteek is matig geïrriteerd en er zit wat granulatieweefsel. Daar schijn je prima oogzalf op te kunnen smeren. Ik vind het best, als het maar helpt.

Hier, nog een schitterende cactus. Gratis. En dan nu rap naar huis!

Werkelijk. Ik ben compleet suf geluld. Ik heb er zweetoren van.

Het is niet zo dat ik door die taxirit acuut naar de supermarkt ben gerend voor wijn. Hallo zeg. Maar ik zou deze fles alleen al kopen om hoe hij eruitziet. Super oppervlakkig van me, ik weet het.

Gezellig, het thuiskantoor is aan!

Ik was trouwens niet de enige die een medisch bezoekje aflegde vandaag. Mijn liefhebbende echtgenoot loopt al twee maanden te snotteren. De huisarts schreef hem een kuurtje van deze voor. Tsk. Die heb ik thuis ook! Hadden we dat eerder geweten...

Aan de kook. Een super simpele maar zeer doeltreffende pastasalade wordt het. Alweer.

Pasta makreel. Om je vingers bij af te likken. Binnenkort geef ik het recept weg!

Een avondwandeling om de dag af te sluiten. Kan het alsjeblieft altijd zomer blijven?

Hej hej.

Geen opmerkingen: