maandag 19 september 2016

Plog 595 - Midden in een slafase

Wat deed ik op 19 september 2016?

Hartelijk maandag en smakelijk ontbijt! Dat het weer een mooie week mag worden.

Goedemorgen lekkere hond van me. Jij bekijkt het vooralsnog met argusogen of niet?

De goeroe is met vakantie maar als stok achter de deur heeft hij me ingepland bij een collega. Goede zet. Mijn zuurstofvat is inmiddels bijgevuld maar het trainen zonder extra zuurstof gaat beter dan verwacht. Volgens mij hebben mijn longarts en ik een hoop te bespreken binnenkort...

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik momenteel ronduit geniet van het sporten. Het gaat me goed af en de geboekte vooruitgang is behoorlijk merkbaar. Ik voel me enorm sterk. Eergisteren was het blijkbaar nationale kontknijpdag en zodoende werd mijn bilpartij wat vaker betast. Sjrd merkte op dat al dat gesport en gewandel mijn toches echt wel ronder en gespierder heeft gemaakt. Een YIEHAAA is op zijn plaats.

Ik hoef vast niet te zeggen dat ik midden in een saladefase zit hè? Mijn eigen kleine groene vreugde. Met ei. Want een ei hoort erbij. Daar worden je spieren namelijk groot en sterk van. En da's tamelijk gunstig voor de bips.

De badkamersessie is weer achter de rug. Je ziet het misschien niet aan me, of wel, maar er zit nachtcrème op mijn gezicht. Midden op de dag. Dat komt doordat mijn dagcrème op is. Ik moet hoognodig weer eens naar mijn vriendinnen van Douglas!

Maar niet vandaag. Het grootste deel van de middag gaat op aan ouderwets tikwerk. Ik maak alvast wat artikelen vooruit, voor de dagen waarop ik niet plog.

Een uitje naar de supermarkt komt dan zowaar als fijne onderbreking.

Sjrd is vanavond pas laat thuis dus ik eet alleen. Ik heb ontzettend zin in pizza en heb me eens verdiept in de verschillende merken en varianten in het vriesvak. Het is uiteindelijk een klassieke margherita geworden die ik zelf aankleed met wat vlees en groente. Precies wat ik lekker vind en niet de meest ongezonde variant denk ik.

De bodem is wat hard maar voor de rest smaakt hij prima.

Eigenlijk wilde ik nog even met Sara wandelen maar het bed moet ook nog verschoond. Keuzes maken, het pijpje is namelijk redelijk leeg. Sorry Saar. Morgen weer een kans.

Wat brokjes oranje Tony. Die heb ik wel verdiend dacht ik zo.

Hej hej.

Geen opmerkingen: