donderdag 29 september 2016

Plog 603 - Zoektocht naar de Muppet

Wat deed ik op 29 september 2016?

Goedemorgen. Mijn ontbijt is weer een en al Rock and roll vandaag.

Maar verder ben ik k a p o t. Dat heeft vast iets te maken met wat ik gisteren deed en de relatief korte nacht die achter me ligt. Voordat ik met deze spullen aan de slag ga... Volgens mij heb ik eerst een uur naar mijn beeldscherm zitten staren. Zacht kermend.

Dit scenario geeft het ook goed weer. Het was een mieters plan om de achterdeur nog even open te zetten en de boel eens lekker door te laten waaien. En daar dan ook nog plogmateriaal in te zien. De armoe.

Maar goed. Toch maar naar de fysio. Iemand moet het doen.

Deze week zijn de saturatiemeters bij de Lidl in de aanbieding. Ik geloof dat heel CF'end Nederland er inmiddels een om zijn vinger heeft. Ik vergelijk de mijne voor de zekerheid even met die van de fysio. Ze lopen nog gelijk ook. En dat voor 25 euro. Als een kind zo blij.

Verder ging het sporten voor geen meter. De hoogte van mijn bloedsuiker droeg hier vast aan bij. Dan maar een boterham met Nutella. Nood breekt wet.

Het schiet echt totaal niet op vandaag. Ik denk dat ik maar even op de bank ga liggen voor een dutje. Met mijn starende blik.

Zo. Uitgeslapen en opgefrist. Daar knapt een mens van op. Een beetje. Genoeg om mijn kleine vriendin van de BSO op te gaan halen althans.

Je hebt het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang en de basisschool. Dat zit allemaal zo'n beetje op dezelfde locatie. Met heel veel deuren, hekjes en doorgangen. Het is net een klucht. Ik blijk dan ook zes keer aan de verkeerde klink te hebben staan hengsten voordat ik eindelijk de juiste juf van de juiste locatie te pakken heb.

Gelukkig heb ik het juiste kind wel in een keer te pakken. Ha Muppet!

In haar tas zat een tekening. "Voor Sara!" Ik heb hem meteen opgehangen. En ik ben dol op dat minimalistische. Ze is gestopt op het hoogtepunt.

De tv staat op een afschuwelijke zender met nagesynchroniseerde Amerikaanse lelijkheid. Het grut is geïnstalleerd op de bank. Niks aan, kinderen en huisdieren houden.

Kan ik mooi mijn kliek van gisteren opwarmen. Geen zorgen over de voedingstoestand van het kleine mens. Zij heeft op de BSO al voetbalpasta op.

Het harige kind is bij haar ene vader en het mensenkind bij haar andere. En wij zitten precies op tijd in de bioscoop voor Bridget Jones's Baby. Het vergde een strakke planning maar het pieste precas!

Hej hej.

1 opmerking:

Neeltje zei

Tiptop planning en dan die film, wil ik ook zien.