vrijdag 30 september 2016

Plog 604 - Een behoorlijk slaapverwekkende date night

Wat deed ik op 30 september 2016?

Goedemorgen. Het is vrijdag. Het is de laatste dag van de maand. Wat kan ik er meer over zeggen? Bijna weekend. Ik ben er hard aan toe.

En ik ben niet de enige.

Oh leuk. Het clubblad van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting is weer bezorgd. Om dubieuze redenen ontvangen we al sinds mensenheugenis twee exemplaren. In deze editie staat ook weer mijn column aan Arian. Ik zal hem binnenkort ook hier online zetten.

Naast wat opruimen boven en beneden en op zolder een wasje aanzetten, komt er niet bijster veel uit mijn handen deze morgen. Met veel pijn en moeite heb ik me weer door mijn spraysessies geworsteld. God wat kost me dat de laatste tijd weer moeite. Maar gelukkig is er daarna de beloning van sla. Ik weet wel hoe ik mezelf kan kietelen.

Zin in douchen heb ik nog steeds niet. Dan maar een film kijken op Netflix. Moet kunnen. Het wordt een slap aftreksel van Intouchables, namelijk The Fundamentals of Caring. Over een jongen met Duchenne Spierdystrofie die een nieuwe verzorger krijgt. Samen gaan ze op roadtrip en onderweg gebeurt er natuurlijk van alles.

Sara neemt niet eens de moeite naar het beeldscherm te kijken. Ze houdt beurtelings de situatie op straat in de gaten en de binnenkant van haar ogen.

Ooit moet er een einde komen aan zoveel vetlapperij. Het vooruitzicht van een nieuw shirtje (Primark) doet het altijd goed. Ik speel met het idee om een shopvlog op te nemen. Doen?

Mijn wekelijkse uitje naar de supermarkt op vrijdag leverde twee volle tassen op. Wat mij betreft kan het gaan stormen en sneeuwen. Er is genoeg proviand om te overleven. Fijne gedachte.

We snakken allebei naar pasta. Daarom maak ik de moeder der pasta's: het gerecht. Het stamt al uit mijn studententijd. Toen was ik een stuk minder creatief in namen bij voedsel verzinnen.

Het is een pastasaus zonder vlees, vis of kip maar met kaas. Feta om precies te zijn. En jemig wat wordt het licht alweer beroerd om een beetje behoorlijke foto's te maken.

Sjrd en ik houden date night vanavond. Alleen ben ik van alles vergeten. Iets lekkers bij de "koffie", de kaarsjes aansteken. Wel komen we tot een filmkeuze op Netflix. Het wordt de klassieker Taxi Driver. Voor de film zonk Sjrd al weg in een voorslaapje en na een half uur Taxi Driver kan ik mijn ogen niet meer openhouden. Haha, het is de slechtste date night in jaren. Morgen weer een poging.

Hej hej.

Geen opmerkingen: