woensdag 12 oktober 2016

Orkambi-update na zes maanden

Omdat ik dol ben op filmpjes opnemen en nog meer in vervoering raak van het editen ervan, ben ik er vandaag weer eens lekker voor gaan zitten. Het is maar liefst de tweede keer deze week. Afgelopen zondag nam ik al een korte one-shot op voor de komende CF-dag. Daarvoor ging ik zelfs helemaal in de make-up. Zo'n ijdeltuit ben ik dan ook wel weer.

Vandaag liet ik de ijdeltuiterij grotendeels varen. Nadat ik mijn natte haren eindelijk uit de knoop had gekamd was ik eigenlijk alweer klaar met de dag. "De schaar erin!" brieste ik ziedend tegen mijn opgefokte spiegelbeeld. Liters conditioner, haarmasker en anti-klit spray ten spijt, er lijkt geen kruid gewassen tegen mijn fijne maar in groten getale aanwezige friemelhaar. Tijdens het exporteren van het filmpje moest ik me bedwingen niet alsnog de resterende plukken uit mijn hoofd te trekken. Er gaat steeds iets mis met het geluid. Zeer frustrerend. Ik denk dat ik een handige stagiair nodig heb.

Maar goed, de inhoud van het filmpje gaat natuurlijk niet over haarproblemen of iMovie voor beginners. De YouTube-serie over mijn Orkambi-avontuur is niet compleet zonder de update na zes maanden. Ik heb het iets korter gehouden dan de vorige keer. Dat moet bemoedigend zijn. Kijk je mee?


Geen opmerkingen: