dinsdag 18 oktober 2016

Plog 617 - Venlo heeft het allemaal

Plog 617: wat deed ik op 18 oktober 2016?

Goedemorgen! Pillen erin en de dag is begonnen.

Zelfs Saartje heeft haar muffe slaaplijf van hal naar woonkamer verplaatst. Of was het slaapwandelen?

Zo, en dan nu graag een glas koude koffie! Mijn colaconsumptie is al flink verminderd, er gaat bijlange na geen fles per dag meer doorheen. Maar het glas in de morgen blijft. Ik hoef mezelf niet alles te ontzeggen.

Alweer je nieuwe broek aan Irène? Oh jazeker wel! Hou er maar vast rekening mee dat je hem de komende tijd nog veel vaker gaat zien. Maar ik let goed op mijn persoonlijke verzorging hoor dus het wordt geen soepige bende.

Uhm Sara? Kleine vraag van huishoudelijk orde. Wat doe jij daar?? Heb je het hoogste level behaald of zo? Kom er nu in elk geval maar weer af want ik moet weg. En jij naar de hal.

Kijk, daar is mijn moeder. We gaan samen een middag naar Venlo. Zin in!

In de zomer zag ik op Facebook een foto voorbij komen van een lunch waar het water me acuut van in de mond stond. Na enige research bleek hij van Café BLVD te komen. En zo komt het dat wij nu net zo'n Italiaans plankje vol lekkers voor onze neus hebben. Hopelijk is het genoeg.

En nou mam? Lekker over de desolate en ozelige kermis?

Tuurlijk niet! Als we naar de kermis willen hoeven we niet helemaal naar Venlo.

We komen in Venlo om te winkelen en krijgen een stukje Halloweenbeleving op de koop toe. Wat een feest.

De missie was een winterjas voor mijn moeder. De missie is geslaagd. Hoppa!

Iedereen stookt tegenwoordig maar geurkaarsen dus ik kan niet achterblijven. Ook al heb ik wel eens gelezen dat ze kankerverwekkend zouden zijn. Maar dat geldt blijkbaar ook voor die geurstokjes in een potje op de wc. Och heden. Wat nu gezongen? Volgens internet moet je bij het branden van alle kaarsen goed ventileren en kan af en toe een geurkaas heus geen kwaad. Ik denk dat ik hiermee genoeg gerustgesteld ben.

Het leek me een buitengewoon goed idee om tijdens het koken alvast mijn nieuwe mouwloze vest te dragen. Het is super fluffy en warm. Nu maar hopen dat ik er niet op knoei!

Met Sjrds lievelingspasta op het menu heb ik weer de maximale score op het huisvrouwenvlak behaald. Gaat lekker!

We kijken de laatste tijd elke avond Weeds en dat bevalt prrrima. Het is echt een leuke serie en de afleveringen duren ook niet zo lang. Ideaal als het eerste voorslaapje lonkt en je oogleden hun landing al ingezet hebben. Tot je dan weer die heerlijke intro hoort! Dan sperren mijn ogen weer open en blèr ik luidkeels mee met little boxes.

Hej hej.

1 opmerking:

Inlimburgstaateenhuis zei

Oh als je wéér in Venlo bent moét je naar Eddy's sushi gaan! Zoiets moois én zaligs heb je nog nooit meegemaakt...