donderdag 3 november 2016

Plog 630 - Er ging een cavia van mijn hoofd

Plog 630: wat deed ik op 03 november 2016?

Goedemorgen. Ja ik dacht ik gooi er eens in bak thee in. Na mijn brood. Voor de afwisseling. Al ben ik zelf best wel van de leg nu.

Gelukkig is daar altijd mijn sprayhobby waar ik op zulke momenten op terug kan vallen.

Het tegenwoordig op vrijdag moeten sporten in plaats van op donderdag, zorgt voor een volkomen misplaatst weekendgevoel op donderdag. Over verwarrend gesproken!

Operatie 'meer vocht' is nog steeds gaande. Met wisselend succes. Al ben ik vanmorgen bijzonder goed bezig geweest. Daar eet ik dan nog maar eens een pompoensoepje op. Inkakken is bijpakken, immers.

En dan is het nu tijd voor een aangenaam stukje herfstwandelen. Zonder Sara. Die kan niet mee. Waarom niet?

Omdat ik bij de kapper moet zijn. Ik heb een extra lange afspraak geboekt bij mijn persoonlijk haarwonder. Zij heeft vast verlichte ideeën over wat aan te vangen met mijn struik. Want dat er iets moet gebeuren lijkt me evident.

Eerst een kleurtje kiezen om de uitgroei bij te werken. Ook geen overbodige luxe.

Met zo'n kappersmantel om kan ik tegenwoordig nog maar aan een iemand denken: Ronald Goedemondt. Maar daarvoor moet je zijn nieuwste show gezien hebben. Hij mag zich in zo'n situatie dan een glimmende vulkaan voelen, ik vind mezelf altijd wel wat weghebben van een hondje.

Al met al is er een flinke cavia van mijn hoofd gehaald. Hoeveel zou er nog op staan??

Valt best mee hoor. Van de onderkant ging een centimeter of vijf af en van voren wat plukken. Mijn nieuwe kapsel is volkomen in overeenstemming met hoe ik me tegenwoordig voel. Licht en luchtig. Met een kusje van de zon. Ook al moet die in de winter uit een tube komen.

Snotvergeme. Het KPN-kastje heeft weer eens storing. Kolere kastje.

Nou dan ga ik wel koken. Als het universum me het dat duidelijk wil maken.

Ha mens! Zeg dat marathontrainingsschema van jou begint serieuze proporties aan te nemen hè? Hoera voor de groene lampjes!

En driewerf hoera voor de wederom verrukkelijke stamppot van zoete aardappel met rucola, zongedroogde tomaat en feta.

Omgekiept. Al voor negen uur. Zo'n kappersbezoek is natuurlijk ook zwaar uitputtend.

Hej hej.

Geen opmerkingen: