vrijdag 25 november 2016

Plog 649 - In foetushouding in het krachthonk

Plog 649 - wat deed ik op 25 november 2016?

Goedemorgen. Is het nou echt alweer vrijdag?!

Kijk, dat is leuk! Mijn voorliefde voor contactadvertenties wordt van allerlei kanten gevoed. Misschien moet ik Stroekema maar eens een mailtje sturen.

Met mijn voorliefde voor bruine boterhammen lijkt het ook deze morgen weer goed te komen. De status van de amaryllis is echter twijfelachtig. Hij doet nog niet veel.

Nee maar! Zo zit je in je eentje aan het ontbijt, zo zit de geestelijk vader van Beertje Poes bij je aan de koffie. Sara en ik vinden dat allebei reuze gezellig! Want ze mag koekjes en op schoot en aandacht. Het is te veel allemaal.

Hns is weer weg en in de verte hoor ik de goeroe al roepen. Maar ik heb zo geen zin... Liever bleef ik de hele dag hier met Sara liggen, beetje doezelen in de zon.


Dit dus.

Oké, nu wordt het zorgelijk... Grapje hoor. Ik ben gewoon best wel aan weekend toe, denk ik.

Ik heb de week en het minimale sportzweet van me afgespoeld en een lekker kleertje aangetrokken. Onder op een stapel kwam ik deze heerlijke broek tegen. Oh ja! Die kocht ik van de zomer, in de Sissy Boy in Maastricht. Een super uitverkoopje. Hij is zacht, warm en soepel. De foto doet beslist geen recht maar de batterij van mijn camera is leeg. Dus neem het maar gewoon van me aan.

Die noedels van gisteren waren op zich lekker maar voorlopig ben ik toch wel klaar met dat concept. Op de een of andere manier vult dat spul nooit en zit je na een uur alweer te snaaien. Gelukkig doen we vanavond een lekker pastaatje. En wat mij betreft alle komende dagen ook.

Pasta for life. Als ik later groot ben emigreer ik naar Italië.

Cn appte of we zin hadden in een avondje borrelen. Tegen rode wijn en kaasjes zeg ik natuurlijk nooit nee. Hartelijk weekend!

Hej hej.

Geen opmerkingen: