woensdag 28 december 2016

Onze slaapkamer

De life goals van een blogger: gevraagd worden om producten testen!

Als ik een top drie moet maken van de ruimtes in ons huis ik het leukst vind, staat onze slaapkamer daar zeker in. Hoewel hij nog niet perfect af is - maar welke ruimte is dat wel? - vind ik de sfeer die er hangt erg fijn. De kamer is ruim, licht en gezellig. De stijl kan ik niet echt omschrijven. Het is een samenraapsel van van alles en gek genoeg werkt het. Wel hebben we de basis bewust neutraal gehouden, zodat je met het gebruik van accessoires steeds een ander sfeertje kunt creëren zonder hele grote ingrepen te hoeven uitvoeren. Niet in de laatste plaats omdat we niet van die enorme klussers zijn. Toen Dekbed Discounter me benaderde om een van hun dekbedovertrekken te testen was ik dan ook meteen enthousiast!

Als je op zoek bent naar nieuwe dekbedovertrekken om je bed een ander sfeertje te geven is de keuze reuze op Dekbed Discounter. Omdat onze slaapkamer een oase van rust moet zijn, koos ik voor witte overtrekken met een chique detail dat ook terugkomt in de kussenslopen.

Omdat ik eens een ander materiaal dan katoen of satijn wilde testen koos ik voor overtrekken gemaakt van microvezel. Microvezel is een super zachte, soepele, comfortabele en strijkvrije stof. Bovendien is het vochtregulerend, erg stevig en belooft het heerlijk te slapen. Inmiddels kan ik zeggen dat alle beweringen kloppen! Vooral het strijkvrije aspect spreekt mij natuurlijk erg aan.

Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat ik nog slechter mijn warme nestje uitkom 's morgens.

Het volgende punt waar ik me in ga verdiepen is de verlichting op onze slaapkamer. Die kan na al die jaren ook wel eens een opfrisbeurt gebruiken. Vooral op de bedlampjes ben ik nogal uitgekeken. Alhoewel de kroonluchter er ook best uit mag, als ik tegen iets leukers aanloop.

Dit kastje, de Hemnes van Ikea en in vele inrichtingen te vinden, is echter zonder meer een blijver. Ik vind het nog steeds een leuk en praktisch exemplaar. Al mijn medicijnen passen erin en er is ook nog plek voor beddengoed. Maar het zijn de herinneringen die erbij horen wat het meubel onvervangbaar maakt.

Geen opmerkingen: