vrijdag 2 december 2016

Plog 655 - Weekend met een punt

Plog 655: wat deed ik op 02 december 2016?

Goedemorgen! Ik multitask even een rondje hoor. Gaat best.

Oh ja! Vandaag is de laatste dag dat ik mijn lijstje voor de Top2000 in kan sturen. Snel aan de slag. Natuurlijk krijg ik op zo'n moment acuut een muzikale black out. Zodoende staat Coldplay met Fix You ook door mij dit jaar weer zo hoog. Terwijl mijn stem natuurlijk beter naar Typhoon had kunnen gaan. Bijvoorbeeld. Voor de rest ben ik er behoorlijk tevreden over.

Tevredenheid heeft een gezicht gekregen.

Nou. Kloffie aan en maar weer gaan dan?

Helemaal niemand, dames! Bring it on.

Zie je wel? Aan de slag met die kipfilets van me. Ik voel nu al dat ik hier veel plezier van ga hebben de rest van het weekend...

Een foto die is geplaatst door slomeneri | irène mols (@slomeneri) op

Maar alles met een glimlach hè?

De kwark is natuurlijk nog niet op dus ik probeer het nog maar een keer. Hoewel ik betwijfel of dit een blijvertje gaat worden. Als lunch in elk geval.

Weet je nog, dat ik naarstig op zoek was naar de roze WEEKEND.-trui van de Hema? Gevonden! Hij bleek zomaar in het magazijn van een dorpsfiliaal hier in de buurt te hangen. Mijn week is af. Punt.

Nog snel even langs de supermarkt voor wat laatste weekendzaken. En een doos voor mijn surprise. Van die dingen.

Mens! Daar was je weer! Heb jij onderhand bijna weekend of moet ik voor jou ook nog zo'n trui op de kop zien te tikken?

Meestal gooi ik de glossy die de Rabobank eens in de zoveel tijd stuurt ongelezen bij het oud papier. Sjrd bladert hem wel altijd even door en wijst me op een toch wel interessant artikel. Het gaat namelijk over een spel dat speciaal voor CF-patiënten is ontwikkeld. Om de longfunctie te verbeteren. Wat goed!

Wat ik hier uit de oven trek is ook goed!

Toegegeven, ik stopte het er zelf in dus alle credits mogen naar mij.

Iedereen hier in huis is enthousiast. Daar doe je het voor hè.

Nog even mijn pillendoos bijvullen en dan is het WEEKEND.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Vnn zei

Als ik af moet gaan op die twee nummers hebben wij helemaal niet dezelfde muzieksmaak. Maar dan ook echt niet. Maar kletsen kunnen we evengoed, uren ;)

Gwen haar leven met CF zei

Haha zo grappig! Die eerste foto van het multitasken had net mijn foto kunnen zijn. Ik leg mijn iPhone precies zo neer op mijn macbook met ook candy crush aan, terwijl ik op mijn macbook YouTube filmpjes kijk. En dan ook nog met mijn bord ervoor (wel met ander brood) inclusief 2 creon erbij!