maandag 5 december 2016

Plog 658 - En dan te bedenken dat ik vroeger geen kaas lustte

Plog 658: wat deed ik op 05 december 2016?

Goedemorgen. De zon is al aan. Dat lijkt me een goede reden om op te staan.

Inderdaad, start de boel maar op. De nieuwe week is begonnen.

Ik heb er wel zin in. Ook in het sporten ja.

Er staan twee dames voor ons huis te kletsen en Sara is het hier duidelijk niet mee eens. Klein beetje misplaatste territoriumdrift. De stoep is van iedereen, hond.

De goeroe heeft weer wat leuks bedacht. Vindt hij zelf. Ik ben iets minder enthousiast. We doen supersets met de krachtapparaten. Een combinatie van benen, armen, rug en buik. En dat in piramidevorm. Super zwaar!

Het zal je niet verbazen dat ik na de training rammel van de honger.

Ik houd van sfeer. Hahaha, wat een dooddoener. Wie houdt er nou niet van sfeer?

Voor het middaggedeelte verplaats ik me naar kantoor. Er ligt een hoop werk op me te wachten. En iets leuk spannends! Binnenkort vast meer daarover.

Bij de supermarkt is het allerminst spannend maar wel lekker voordelig. Mazzel!

Hoe de boel van het ene op het andere moment zo kan ontploffen hè? En ja, daar ligt inderdaad mijn sportboek op de grond. Maar wees gerust. Ik loop nog steeds decent door het huis.

Eigenlijk had hier een heel andere foto moeten staan. Van restjes Franse kaasjes, stylish uitgestald op een houten plank. Met nog een takje groen erbij, en een nonchalant neergelegde theedoek. Maar ja. De plogboog kan niet altijd gespannen staan. Voor het onderschrift had het weinig uitgemaakt. Ik ben namelijk met een culinair experiment bezig. Hoe restjes Franse kaasjes om te toveren tot een smakelijke saus voor over de pasta. Wh00t!

Oh mensen, alsof er een engeltje over je tong piest. Camembert, brie, Père Joseph. Uitje, knoflook, champignons. Snufje bieslook en peper. Niks meer aan doen.

En nu zijn we MOE. Snel naar bedje toe.

Hej hej.

Geen opmerkingen: