dinsdag 13 december 2016

Plog 665 - Trek in een vette bek

Plog 665: wat deed ik op 13 december 2016?

Een hele vroege morgen deze morgen. Maar echt. Ik deed al amper een oog dicht vanwege veelvuldig nachtelijk wc-bezoek. En net na zevenen drong het besef door dat ik een hypo had. Dus toen ben ik opgestaan en maar wakker gebleven.

Dit gaat er wel in ja!

Ha vriendin. Lief hondenkind. Hopelijk heb jij vannacht beter geslapen. Ik denk van wel. En anders doe je overdag nog maar een dutje. Net als anders.

Ik ontferm me eens even over mijn plantenkinderen. Vooralsnog doen ze het allemaal nog steeds. Het blijft een wonder hè, die natuur.

Deze kan aanlenglimonade moet vanochtend leeg. Qua Mad Men loop ik goed op schema. Ik denk dat ik het wel ga halen, voor vanavond twaalf uur.

Ik vond zelfs een gaatje in mijn drukke drink- en kijkschema om mezelf op te kalefateren.

Het wc-papier beneden was op. Een zeer onwenselijke situatie. 

Mijn ouders komen een bakje koffie drinken en ze hebben meteen maar hun hele voorraad koffiepads meegenomen. Nu hun eigen Senseo onverwacht het loodje heeft gelegd hebben ze zichzelf getrakteerd op een fancy smancy koffiemachine met bonen. Jammer van de recent aangeschafte koffiepads. Maar die kunnen ze nu gewoon hier opdrinken.

Zo Saar. En nu? Ja door met de avonturen van Don Draper natuurlijk!

Het zou zo mooi zijn als mijn lijf na zo'n inwendige spoelsessie alleen nog maar riep om groenten en fruit. Het tegendeel is waar. Ik snak naar een vette bek. Pizza it is!

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Arme mop met je darmperikelen...Niet fijn hoor :(
Maar 7 uur vroeg? Ik wou dat ik dat kon zeggen ;)