vrijdag 23 december 2016

Plog 673 - Hoe ik pardoes vergat mijn pillen in te nemen

Plog 673: wat deed ik op 23 december 2016?

Het zal toch niet waar zijn hè? Ben ik dan gisteravond echt vergeten om mijn Orkambi's in te nemen?! Ik weet nog dat ik - zoals elke avond - om negen uur riep "Orkambi Time!" en van de bank afklom om in de keuken een bakje dubbelvla te pakken. Die dubbelvla is ook opgegaan. Daar is het echter bij gebleven. Miljaar zeg.

Miljaar in het kwadraat! Normale kleren?! Inderdaad. Het herstel vordert nu echt gestaag. En ik moet dingen doen vandaag. Dat helpt ook wel mee.

Zo heb ik bijvoorbeeld een afspraak via Skype. Heel modern. En handig. 

Ik vergeet alleen foto's te maken, van zo'n beetje alles waar ik mee bezig ben. Maar je hebt na bijna twee jaar ploggen vast wel een beeld toch?

Het is toch nog helemaal in orde gekomen met die verrekte kerstboodschappen. Ik heb de boel zoveel als mogelijk ge-outsourced naar de kerstengelen. Super lief! Ik hoefde alleen maar links en rechts om me heen te grijpen en dingen in de kar te gooien. En bij de kassa te betalen. Dat ook.

Nou daar hebben we wel een lekker stukje cake om verdiend, vind ik.

Alles weer in hoes, zoals we dat hier zeggen.

Sara ligt alvast op de uitkijk. Wanneer komt haar mens nou thuis? Nog even wachten pop. Het is een kantoordag. Dan is hij er meestal nooit voor zeven uur. Maar leg dat je hond maar eens uit...

Raad maar wat wij eten vanavond.

PROOST! Op de kerstvakantie!

Het heeft geen zin om die verhoogde bloedsuikers van me te blijven negeren. Er moet gewoon even wat meer insuline in nu. Dat gaat toch het makkelijkst met een pompje. Aan de Omnipod dus maar weer. Hopelijk tijdelijk.

In tegenstelling tot andere jaren volg ik het hele Serious Request dit jaar niet zo. Overdag staat de radio op NPO2 en 's avonds zijn we druk met Weeds kijken en een beetje de actualiteiten volgen. Alleen bij nacht en ontij, als ik eigenlijk beter naar bed kan gaan, verzand ik in het glazen huis. Wordt het toch nog afkicken volgende week.

Hej hej.

Geen opmerkingen: