dinsdag 27 december 2016

Plog 677 - Klaar met kerst

Plog 677: wat deed ik op 27 december 2016?

Goedemorgen! Moet je mijn bestekla eens zien shinen! Ik heb al het oude bestek eruit gehaald. Weg ermee, allemaal naar de kringloop.

Eerlijk? Ik ben blij dat die hele kerstheisa weer achter ons ligt. Nu nog even naar de jaarwisseling toewerken en dan wordt alles weer normaal. Ik snak naar normaal. En een boterham met hagelslag.

Laat ik op de valreep van 2016 nog snel wat medicijnen bestellen. Dan is mijn eigen risico niet al meteen op 2 januari kapotgeslagen.

Een fris bed. Dat is ook geen overbodige luxe, na dagen van snot, slijm en zweet. Even lekker de lucht eraan en door laten waaien.

Er lagen nieuwe sloffen voor me onder de kerstboom. Sloffen zijn het ultieme decembercadeau. Deze zijn van merinowol dus wat mijn voeten betreft kan het een strenge winter worden.

Het mag dan wel vakantie zijn, er zal toch nog een klein beetje gewerkt moeten worden. Maar we noemen het "gewoon wat rommelen". Klinkt een stuk vriendelijker en relaxter.

Zie ons eens klaar met kerst zitten/ staan zijn. We hebben nog weinig concrete plannen gemaakt voor de komende dagen. We bekijken het per dag. Wat vast staat is dat we zo meteen even naar de supermarkt moeten. Een precies groot genoeg uitje voor vandaag.

Wat is er lekkerder na dagen van liflafjes en andere gekke kost dan een goed bord pasta? Niks.

Vanavond zetten we een record neer. We kijken acht afleveringen van Weeds achter elkaar. Zonder in slaap te vallen! We moeten wel. Nog een avond en dan zit de serie erop.

Hej hej.

Geen opmerkingen: