donderdag 29 december 2016

Plog 678 - Kliekjesdag

Plog 678: wat deed ik op 29 december 2016?

Goedemorgen! Ligt de koelkast bij jou ook vol kliekjes? Zo trof ik vanmorgen bijvoorbeeld een half vergeten bakje filet americain aan. Ik voel een kliekjesdag aankomen...

Sara voelt een rustdag aankomen.

Sjrd en ik hebben geen tijd om te rusten. We gaan even als een malle door het huis met z'n tweeën. Dat voelde ik vanmorgen dan weer niet aankomen. Hopelijk blijft het hierbij, qua onaangename verrassingen.

Onder de kerstboom lagen onder andere deze kandelaars. Mijn lang gewenste Avvento boompjes! Ik ben er zo blij mee! Me dunkt dat die beter tot hun recht komen op een stofvrije plank. Daar doe je het allemaal voor.

Goed. Tijd voor soep. Een kliekje van kerstavond én tweede kerstdag met nog wat extra overgebleven broccoli. Eens kijken wat dat wordt als ik de blender er doorheen jaag.

Goeie, dikke soep. Bomvol vitamientjes. Lekker!

Ik zei toch al dat ik graag wollen leggings draag. Welke zal ik vandaag eens aantrekken?

Mijn nieuwste natuurlijk! We zijn gisteren gaan winkelen in Venlo. Daar kocht ik deze outfit. De legging is van Primark en de trui komt van de Hema. Die ik kocht zonder te passen en nu een beetje aan de grote kant blijkt. Nou ja. Prima om in te chillen.

Ik schrijf nog even een ronde nieuwjaarskaarten. Vind ik leuk. Misschien kan ik dit wel zakelijk gaan uitventen? Als je volgend jaar geen zin hebt om zelf je kerstcorrespondentie te verzorgen meld je dan bij mij!

Kaas. Ligt ook nog heel veel van in de ijskast. Ik zit zo vol kliekjes dat ik echt geen zin meer heb in koken of eten. Het zou zomaar kunnen dat ik dit jaar niet meer kook.

Sara is even wakker en heeft zin in een selfie. Oké.

We proberen meteen een familieportret. Beter dan dit wordt het niet.

We hebben er keihard aan gewerkt en het ongelooflijke is gebeurd. We zijn klaar met Weeds! Wat zullen we ze missen, de Botwins.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Jolanda zei

Haha! Moet zo lachen om je outfit. Als ik dat aan zou trekken, hoor ik Liz al zeggen inclusief oogrol: "Mam! Doe normaal. Zo ga je écht niet rondlopen, hoor!" (niet dat ik daar altijd naar luister, hoor, maar het wordt wél geroepen bij kleding als dit haha)
Maarrrrr.. je nagels passen er prachtig bij! :-)
Geweldige selfie/familieportret trouwens!

Vnn zei

Oh die Sara... modelletje hoor!