donderdag 22 december 2016

Pog 672 - Kerstboodschappenlijststress

Plog 672: wat deed ik op 22 december 2016?

Goedemorgen. Doe mij anders maar wat boterhammen met pillen en een paar leuke vlogs.

Gezellig toch, kerstkaartjes op de vensterbank.

Minder gezellig word ik van het samenstellen van de boodschappenlijst voor de komende dagen. We zullen vast niet insneeuwen en verhongeren en het gaat vooral om de gezélligheid en ik moet vooral mezelf niet van die hoge verwachtingen opleggen. Maar toch. Over het kersttoetje heb ik in elk geval een knoop doorgehakt. Het wordt iets simpels zonder chocola. Het is alvast een begin.

Ik loop nog heel veel afleveringen Jeuk achter. Die ga ik vandaag maar eens allemaal bingen.

Mijn ouders hebben de kerstboodschappen al in huis en brachten op mijn verzoek alvast wat chocola van de Lidl mee. Kerst is meer dan het dessert, immers.

Alwéér deze kleren?! Yep. Niet over nadenken. De onderste lagen worden elke dag verfrist. En met de halve tijd een harige hond op me heeft het ook weinig zin om de bovenlaag steeds te verversen. Want wie moet dan alles weer wassen?

De leek ziet het er misschien niet aan af maar deze foto straalt herstel uit. In mijn hoofd ben ik namelijk al dagen die takken met rode besjes in de roze vaas aan het zetten. Maar daarvoor moet ik helemaal naar de garage lopen. Buiten, weet je wel. Brr! Maar vandaag is het me dus gelukt! Nu alleen nog die verhoging onder controle krijgen en we zijn er.

Ik heb nog energie over. Laat ik die dan maar eens in de keuken rond gaan strooien. Alles gaat nog in etappes maar elke dag een draadje is een hemdsmouw in een jaar. Al hoop ik toch dat die mouw vandaag nog afkomt zeg...

Gelukt!

Dan kan ik nu lekker verder met Jeuk, Wordfeud, een snackje en mijn manicure. Allemaal tegelijk ja! Sjrd is op een van zijn werkplekken een kerstviering aan het hebben dus ik heb het rijk alleen.

Een foto die is geplaatst door slomeneri | irène mols (@slomeneri) op

Nagels lakken voor het goede doel.

En als Sjrd weer thuis is lekker samen naar een film van Louis Theroux kijken. Over Scientology. Dat blijft fascinerend materiaal.

Hej hej.

Geen opmerkingen: