vrijdag 6 januari 2017

Plog 685 - Superkrachten

Plog 685: wat deed ik allemaal op 06 januari 2017?

Een hele goede morgen. Het is vrijdag. Nog even knallen en dan is het weekend. Ik ben daar best wel aan toe.

Om te knallen heb ik natuurlijk mijn oranje vest nodig. Het is mijn Supermancape, mijn Spidermanpak, mijn Zorromasker.

De goeroe heeft bedacht dat we vandaag allemaal oefeningen met de oranje bal gaan doen. Het is verdorie net alsof ik met mijn toges op de zon zelf zit hè?! Mijn buikspieren krijgen het zwaar te verduren. Nu vervloek ik de goeroe maar later ben ik hem natuurlijk eeuwig dankbaar. Zoals dat gaat.

Het ging vandaag gelukkig een stuk beter dan maandag. Ik sportte me het zweet in de bilnaad. Mijn sportmojo lijkt terug te zijn. Wat een opluchting!

Nu lekker met Sara op de bank. En een peer.

Het sporten heeft toch wel wat van me gevergd. Ik kak helemaal in. Eigenlijk moet ik douchen. En verder met mijn schrijfopdracht. Of andere nuttige dingen doen. In plaats daarvan geef ik toe aan mijn guilty pleasure: Vier handen op een buik. Verbazing en ongeloof vallen me ten deel. Lieve help. Waar moet dat heen?

Dan hebben wij het helemaal nog niet zo slecht voor elkaar hè Saar? Wij modderen bij tijd en wijle ook maar wat aan, maar een echte grote puinbak is het nooit geworden.

Als bij een wonder staat dit ineens op tafel. Ook dat is de kracht van het oranje vest. Niemand zeggen hoor.

Hej hej.

1 opmerking:

Jolanda zei

Heb je 'Helemaal het einde' op RTL4 al gezien? Er zijn nu twee afleveringen geweest en je blijft je verbazen over sommige dingen/uitspraken. Kijktip dus. :-)
Ga ik nu dat 4 handen op 1 buik eens kijken.