maandag 9 januari 2017

Plog 688 - Fitgirl in the making

Plog 688: wat deed ik allemaal op 09 januari 2017?

Zo. Goedemorgen! Je ziet het goed, ik begin deze week aangekleed en wel. Het moet anders. Qua ritme. Het kan zo niet langer. Het is gedaan met de nachtelijke voorslaapjes op de bank, het eeuwige gelamenteer met het sprayen. Rust, reinheid, regelmaat. Dat gaat het worden. Gisteravond lag ik er, keurig gesprayd, rond twaalven in en vanmorgen voel ik me zo fris als een hoentje. Ik kan het wel.

Dat mijn ontbijt er beter door smaakt kan ik niet per se zeggen maar dat was ook helemaal niet de bedoeling.

Hysterisch op de loopband. Dat doet aaneengesloten nachtrust blijkbaar met je.

En nieuwe sportschoenen. Ze doen het super. Bovendien hebben ze de zegen van de goeroe gekregen dus nu is er helemaal geen houden meer aan.

Nog meer boodschappen? Eh ja. Ik vergat gisteren nog teen en tander. Maar nu kunnen we minstens een week vooruit. 

Lunch. Lekker.

Ik vind het welletjes. Het lijf heeft hard gewerkt. Nu mogen we hard rusten. Met Jeuk. De humor van Jeuk moet je een beetje liggen denk ik. Mij ligt het heel erg.

Bij een gezond ritme hoort ook meer fruit. Of beter gezegd, überhaupt fruit, op regelmatige basis. Het is een beetje zoeken naar wat mijn maag verdraagt. Van veel gezonde dingen krijg ik makkelijk het zuur. Peren, mits hard, kan ik goed hebben.

Chapeau Irène. Om vier uur klaar met sprayronde twee. Het kan dus wel.

Christus te paard... Ik beland in een uitzending voor de politieke partijen. Vandaag is de PVV aan de beurt. Hun spotje heeft het niveau van hoe ik vlogs bewerk, zeg maar. En dat op nationale tv. Nog los van de inhoud natuurlijk. Haast ik mij te zeggen.

Wat schaft de pot vanavond? Sperzieboontjes, roseval aardappeltjes met rozemarijn uit de oven en een lekker filetlapje. Dat wordt geheid smullen.

Inderdaad hondenkind. Dit ga ik ook doen. Boven in bed. Het is me weer gelukt wakker te blijven tot bedtijd. Ik word nog wel eens een #fitgirl.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Neeltje zei

Goed bezig!

Geert G zei

Oh, we hebben een overeenkomst. Hoe harder de peer, hoe lekkerder ie is. Ik eet zelfs het liefst stoofperen, zo rauw uit de schil. Van die heerlijke Giesser Wildemannen.