vrijdag 13 januari 2017

Plog 691 - Het moest uit mijn tenen komen vandaag

Plog 691: wat deed ik allemaal op 13 januari 2017?

Nou, daar sta je dan mooi te kijken. Met je winterse weersvoorspelling. Ook goedemorgen.

Ontbijtje dan maar? Tuurlijk. Mijn eigen voorspellingen zijn tenminste betrouwbaar.

Deze baal luiheid wordt geacht zich onderhand in het sportpak te hijsen...

Kijk aan. Toch nog gelukt. En dan nu rap op pad, voordat alle loopbanden weer zijn bezet door een invasie gymgrage bejaarden.

Alweer een foto van de legpress? Ja. Als je eens wist hoezeer het uit mijn tenen moest komen vandaag... Het was een dubbele strijd, zowel fysiek als mentaal vocht ik met mezelf dit helse uur. Het kan ook niet altijd alleen maar goed gaan. Dat ik desondanks het hele programma heb afgewerkt zegt in elk geval iets over mijn gegroeide doorzettingsvermogen. Vroeger, in de vorige eeuw, had ik het bijltje er namelijk voortijdig bij neergegooid.

Om de feestvreugde compleet te maken scharrel ik ook maar meteen de weekendproviand bij elkaar. Inclusief een potje bloembollen. Niet voor consumptie. Hoop ik.

Hoewel radijsjes eigenlijk ook een soort bloembollen zijn, in feite. Mijn lunch is in elk geval leuk kleurgecoördineerd zo.

Ha snoes. Kom jij me maar eens kussen ja. Dan kruipen we daarna samen op de bank. Even helemaal NIKS.

Een trog vol groentjes en aardappelen die zo de oven ingaat. Dat kan toch niet anders dan heel erg lekker én gezond zijn?

Dat klopt! Erbij eten we onze eerste vegetarische groenteburger ooit. Gut wat spannend. Zo te zien a) is de mens op tijd thuis voor het eten en b) straalt hij een en al positiviteit uit. Topavond!

Ook voor Sara. Want het ligt nergens lekkerder dan met je hondensnuit in je mensenmoeders kruis. Hé, maar ik ben hem toch maar mooi zonder kleerscheuren doorgekomen, deze vrijdag de dertiende. Al geloof ik natuurlijk niet in bijgeloof.

Hej hej.

Geen opmerkingen: