zondag 15 januari 2017

Plog 693 - Een (plog)dag van niks

Plog 693: wat deed ik allemaal op 15 januari 2017?

Hè lekker, weer eens een ouderwetse Pier Ebbinge bij het ontbijt. Fijn mens zoekt noemer die van alles inbrengt. Terwijl je zou verwachten dat hij... Nou ja. Laat maar. 

Gelden er eigenlijk regels voor het delen van geknipte nagels? Is het te vergelijken met het showen van je drol na een goede kakbeurt? In dat geval sorry. Maar ben blij dat ik het bij mijn nagels heb gelaten want op de wc gebeurde ook van alles interessants.

Haha, het onderschrift bij ieder bloghoofd luidt: "wat deed ik allemaal op...?". Nou met dat "allemaal" valt het behoorlijk mee vandaag. Of tegen. Ik ben moe, het is te koud voor dingen. Laat mij maar gewoon in mijn coconnetje op de bank.

Buurtjongetje Jss was een stuk actiever vandaag. Hij bakte super lekkere cakejes op een stokje. En nu is hij er ook nog, door weer en wind, twee bij ons komen afgeven. Super lief. En lekker!

Team Zondagmiddagwandeling moet het zonder mij doen vandaag. Ik zit nog maar eens op de wc. Veel plezier mannen.

Ik bereid intussen het eten alvast voor. Wat zoveel inhoudt als de soep ontdooien op een klein vuurtje en de oven voorverwarmen. Al snijd ik alle ingrediënten voor de salade heel ambachtelijk zelf.

Sjrd heeft wel weer eens zin in een verjaardagswijntje. Vandaag is de Chateau Migraine van Bs en Ll aan de beurt. Proost, op jullie.

Vorige week zagen wel al deel 1 van De prijsvechter en vanavond genoten we van het tweede deel. Het terugkijken meer dan waard!

Hej hej.

2 opmerkingen:

Judith zei

53 zijn en dan een vrouw van 45-49 zoeken. Why?!

Neeltje zei

Lees ik dat goed? Wijn met migraine? 😊