donderdag 26 januari 2017

Plog 702 - Kletsen, knus en Klem

Plog 702: wat deed ik allemaal op 26 januari 2017?

Goedemorgen Saartje! Lekker hè, nu het niet meer tocht in de hal? Ik snap wel dat je nu nog even blijft liggen en je plasje en keutel afknijpt. Meld je maar als je er klaar voor bent.

Dan begin ik vast aan mijn ontbijt. Ik heb er zin in vandaag!

Het gaat er alweer behoorlijk hectisch aan toe deze morgen.

Ik kocht gisteren zoveel stukken dat ik vandaag moeite heb met kiezen en combineren. Het is mijn nieuwe overhemdjurkje van Miss America geworden, met een vest van Bien Bleu dat ik al in de kast had hangen. Eronder een nieuwe maillot van Zeeman en mijn oude, afgetrapte bruine enkellaarsjes. De nieuwe die ik gisteren kocht zijn helaas nog te strak voor dubbele voetbedekking. Want ik draag uiteraard nog een paar sokken onder mijn maillot.

Deze lieve bos lente gaat met mij mee. Niet voor mezelf, maar om vrolijk door te geven. Ik ken wel iemand die ik blij kan maken met mooie bloemen.

Zij heeft voor de kersenvlaai gezorgd. De middag kan nu al niet meer stuk!

Hoewel haar zoon nog liever had gezien dat Sara ook mee was gekomen. Maar dat is helaas geen doen in mijn eentje. Die vrouw breekt de auto af. In de iPad zitten vast ook hondjes.

Kijk Vnn, hier staat de foto van alweer bijna twee jaar geleden!

En dan thuis meteen de courgette slachten! Zo rol ik. Ja, en ergens tussendoor ook nog sprayen natuurlijk. Maar dat schaar ik onder naar de wc gaan. Dat meld ik ook niet altijd.

Ik brouwde eens een eigen verzinsel eenpanspasta. De basis bestaat uit kip, ui, knoflook en courgette. Half litertje water bij de penne en alles, met een kippenbouillontablet. Kruiden toegevoegd als peper, majoraan en oregano. En op het laatst een half bakje Philadelphia kaas erdoor, om het nog wat op te romen. Lékker!

Groetjes vanaf de bank. Wij hebben het knus.

En nu gaan we Klem kijken. Toffe serie weer.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Je zag er prachtig uit in je nieuwe overhemdjurkje en je pony! Echt een blijvertje hoor, die pony. Ik blijf het gewoon zeggen.