dinsdag 31 januari 2017

Plog 707 - Ontzettend productief en fluffy

Plog 707: wat deed ik allemaal op 31 januari 2017?

Goedemorgen. Het is weer dinsdag. Gezellig.

Sprayen met Snapchatfilters. Ik kan het iedereen aanraden.

Er wordt op alle fronten hard gewerkt vanmorgen. Dat doet me deugd.

Zelf duik ik bijvoorbeeld in de wereld van de energieleveranciers. Ons huidige contract verloopt binnenkort. Misschien loont het om ook dit jaar weer een overstap te wagen. Ook al blijf ik het een schimmige bende vinden. Met aantrekkelijke tarieven, blijverskorting voor de trouwe klant en aanlokkelijke overstapvoordeeltjes.

Lunchen doe ik vandaag maar achter de Mac. Ik heb namelijk een date met PowerPoint. Om die presentatie ook nog wat visuele kracht bij te zetten.

Tussendoor draai ik ook nog een was. Iemand moet het doen.

In plaats van stroopwafels kanen had ik beter mezelf ook even af kunnen spoelen... Dat kan namelijk maar één iemand doen.

Oké dan. Maar ik ben echt heel erg productief geweest. Dus dan is het niet zo erg dat het al vier uur in de middag is. Hoe vind je trouwens mijn nieuwe trui? Het is een vos, van teddystof. Ik kocht hem laatst online bij de H en M, enorm in de sale. Helaas heb ik hem meteen de eerste avond al uit moeten wassen, wegens een hoest-kots-incident. Dus de ergste fluf is al van de teddyvos af. En het geheel is een beetje korter geworden. Van zoiets kan ik dus enorm balen. Maar ja. Ge doet er niks aan.

Zo te zien ben ik niet de enige geweest met een productieve middag...

Goed, Homeland terugkijken. Volgens mij ben ik nu wakker genoeg. Het is een serie waar je wel je hoofd bij moet houden. In die zin begrijp ik ook niet dat ze hem op zondagavond van tien tot elf uitzenden. Bij mij is het licht dan echt al uit hoor.

Ah lekker, boerenkoolstamppot met een vegaburger. Sinds ik weet hoe je boerenkool niet meer naar nat karton kunt laten smaken vind ik het prompt een lekkere stamppot. Mijn truc? Een flinke scheut kookroom, of een klont roomboter, of iets van kruidenkaas erdoor roeren. (Of een combinatie daarvan!) En genoeg peper en zout toevoegen.

Sara is erg knuffelig, het liefst ligt ze stevig tegen me aangedrukt in het holletje van mijn knieën. Jammer genoeg wil ze bijna nooit in deze stand bij me liggen. Vanavond wel!

Dat vraagt om extra kusjes. Het zal mij benieuwen hoe lang we het zo volhouden...

Hej hej.

7 opmerkingen:

Marieke Cobben zei

Haha, herken het Homeland probleem wel! Ben sowieso blij dat ze aan het begin van de uitzending nog even redelijk uitgebreid terugblikken naar de vorige aflevering! Vind het tot nu toe nog niet zo heel spannend, hopelijk komt dat nog!

Vnn zei

Ik snap sowieso niet dat mensen na 20.30 uur nog televisie kunnen kijken. Ik kan dan niets meer volgen hoor. Thank God voor terugkijktv.

Vnn zei

Ben nu trouwens wel heel benieuwd hoe jij vroeger boerenkoolmoos maakte dan?

Geert zei

Brrr, boerenkool met een vegadinges.... als hier de boerenkool op de tafel staat, ligt daar een stevige boerenworst in. En een augurk, en een scheutje azijn. Heerlijk, kun je met deze temperaturen niet genoeg van eten?

Vnn zei

Haha Geert, ik zou dat hier thuis ook niet verkocht krijgen: boerenkool met een vegaburger :). Daar hoort inderdaad echte worst of een gehaktbal bij. Maar misschien start Irène wel een nieuwe trend...

Irène zei

@Vonn met drie druppels melk erdoor. Wist ik veel.

@Geert van het idee van die augurk moet ik al spugen.

@Vonn ik snap jullie wel hoor. Maar mijn maag vertikt het zulk vlees te verteren. Dus ik moet iets.

Vnn zei

Sund dat je mag dat niet kan verteren..Maar goed, er zijn veel ergere dingen dan een vegaburger.