zaterdag 4 februari 2017

Plog 710 - Maar stofpof dan ik aankan

Plog 710: wat deed ik op 04 februari 2017?

Ha Nls! Gezellig dat je er weer bent zeg. Maar wat maak je er meteen een tyfusbende van op de vroege morgen...

Ik ben helemaal in verwarring vanmorgen. Mijn vaste plaats is ingenomen, evenals mijn laptop. Compleet onthand ben ik. En dan gaat Sjrd zo ook nog zijn zondagse duurloop doen in plaats van op de crosstrainer stoempen. Kan iemand me even resetten?!

De narcissen heb in een nachtje tijd in elk geval goed gewerkt. Wel een slechte foto van mij zeg, ondanks mijn fotocursus. De focus zit zo'n beetje op de groene stelen. Briljant.

Nou ja, ik kan niet op alle fronten tegelijk vlammen. Mijn focus ligt voor nu even op de verbouwing die geen verbouwing mag heten maar voor ons wel zo voelt. Dat ik alweer voor het middaguur gesprayd en in de kleren voor de spiegel sta is mooie bijvangst.

Hoe beleef jij dit alles snoes?

De renner is weer thuis, de klusser kan wel een pauze gebruiken en zelf heb ik ook best zin in warme soep met een niet vegetarisch worstenbroodje. Laten we maar snel aan tafel gaan. Oh, jullie zitten er natuurlijk al. Wacht op mij!

Als het stof dan is neergedaald en de houten kozijnen op hun plek staan zie je meteen hoe mooi het wordt en dat het elke stofkorrel waard is, uiteindelijk.

Ik ga intussen braaf aan de slag met mijn fotografiehuiswerk. We moeten onder andere wat spelen met de witbalans. Dus dat doe ik.

Ha ouders! Komen jullie even een plan maken? Daar zijn jullie dan mooi laat mee. Awel, gewoon koffiedrinken en wat buurten is ook gezellig.

Alles en iedereen de deur uit, de ergste stofpof opgedaan, weer niet naar de bioscoop wegens dichtvallende oogleden. Dan maar pizza op de bank en ongecompliceerd beeldbuizen. Heel misschien zelfs met All You Need Is Love. Dat heeft een vrouwenhart soms gewoon nodig.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Hmmmm een kleine sneer naar Vnn?