maandag 6 februari 2017

Plog 712 - Standje röntgenfoto

Plog 712: wat deed ik allemaal op 06 februari 2017?

Hartelijk maandag! Ik sliep als een os en een roosje ineen. Kun je nagaan hoe uitgerust ik nu ben. Longtechnisch is het ook weer allemaal rustig. Pfieuw.

Kom er maar in Orkambi's en doe jullie ding.

Goedemorgen hondenkind. Alles wel?

Sara bepaalt tegenwoordig zelf waar haar mand het beste ligt. Blijkbaar heeft ze tijdens mijn korte tandenpoetsverblijf boven besloten dat deze plek veel beter is. Prima meid. Maar nu moet jij naar de hal en ik naar de goeroe. Het is niet anders.

Een foto die is geplaatst door slomeneri | irène mols (@slomeneri) op

De goeroe heeft weer wat verzonnen om me uit mijn sportdip te halen. Hij wil me vanaf vandaag elke keer aftuigen met de squat. Hopelijk zien we over een tijdje dan hetzelfde resultaat als met de legpress. Want die blijf ik er ook nog bij doen, als vast onderdeel. Ik vind het wel een leuk plan eigenlijk. Heel #fitgirl.

Regeren is vooruitzien. Vandaag had ik mijn boodschappenbriefje al op tijd klaar zodat ik na het sporten meteen mijn rondje kan maken. Het scheelt dat ik niet zoveel hoef te halen.

Pindakaas. Daar had ik dus ineens weer eens zin in. Valt niet tegen moet ik zeggen!

Dat de mens al heel op tijd thuis is is ook een grote meevaller. We gaan samen nog even flink aan de slag. Gezellig!

En nu vort aan de spray ermee. 

Och kijk eens aan wie we daar hebben?! Die vochtvertraging van zaterdag zal toch moeten worden ingehaald. Fijn dat je er weer bent Nls!

Dan kook ik onderwijl een lekkele pan nasi voor ons.

Smakelijk jongens.

Goed. Het vergde weer wat haastwerk maar ik ben precies op tijd voor les twee van de fotocursus. Vanavond duiken we in de wondere wereld van diafragma, sluitertijd en ISO. Als je echt geen kaas hebt gegeten van alles uit het bèta-spectrum dan zou je het ook Chinees kunnen noemen. Tot mijn grote verrassing blijkt mijn guitige systeemcamera over standje röntgenfoto te beschikken. Oftewel CURSUS GAAT FOUT!

Gelukkig is het voor mijn medecursisten ook bepaald geen gesneden koek. Dat verbroedert.

Met een kop vol info thuiskomen en dan dit aantreffen. Beter kan niet. We hebben weer deuren! En wat voor deuren! In degelijke houten kozijnen en met schitterend roestvrijstalen beslag. De wc-deur opent vanaf nu aan de andere kant, dat oogt mooier met de deur van de meterkast. Zei Nls. Me dunkt dat hij er verstand van heeft.

Hej hej.

Geen opmerkingen: