dinsdag 7 februari 2017

Plog 713 - Ik ben Zwitserland

Plog 713: wat deed ik allemaal op 07 februari 2017?

Goedemorgen. De dilemma's waar een mens zoal mee te kampen heeft op een gewone dinsdagochtend. Is deze klets cola het nog waard om op te drinken of wordt het een grote prikdeceptie?

Ja wat denk je? Dat laatste natuurlijk. Altijd. Maar ja. Niet alleen ons Zeeuwen bin zunig.

Troep, bende, chaos. Het went. 

Toch eerst maar even boven aan de slag. Er werd zelfs gestreken. Het met de kerst gebruikte tafelkleed kan eindelijk schoon en kreukvrij de kast in.

Een fris bed werd ook een beetje een nat bed. Het regent toch harder dan ik hebben kan.

Ik lunch met pindakaas en mijn spreekbeurt van donderdag. Volgens mij ben ik er nu wel zo'n beetje. Fijn.

Ik weet allang op wie ik mijn stem uitbreng op 15 maart aanstaande. Maar voor de gein vul ik ook eens de Stemwijzer in. Blijkt er verdomme een verborgen Christen in mij te schuilen zeg. Ik ben in shock.

Van de weeromstuit ga ik opruimen. Ik moet iets!

Beter zo. Veel beter. Al ben ik eigenlijk niet helemaal content met dit systeem. Het is nogal stofgevoelig en IK HAAT STOF.

Ja hoi. Ik vergat dus bijna een spiegelfoto te maken. Kan niet. Evenals het feit dat dit pas Sara's eerste verschijning op mijn plog is. Kan nog minder!

Nls, jongen! Gezellig dat we je weer aan onze tafel mogen verwelkomen. OMG, ik ga ook al als een Christen praten nu. Sorry aan alle Christenen die hier meelezen trouwens. Maar ik sta gewoon boven alle partijen, zeg maar. Of ernaast, met een scheidslijn ertussen. In religieland ben ik Zwitserland.

Zo Saar. En dan gaan we nu lekker de hele avond naar NPO3 kijken. Eerst de tienermoeders, dan de transgenders en dan nog een nieuw programma over het verschil tussen de beide seksen en nog eventuele andere smaken. Ik hou ervan!

Hej hej.

Geen opmerkingen: