woensdag 8 februari 2017

Plog 714 - Veel stof en knusheid

Plog 714: wat deed ik allemaal op 08 februari 2017?

Goedemorgen! De hel in de hal wordt steeds meer de hemel. Poëtischer kan ik het niet maken.

Omdat er alwéér een laag bouwstof is neergedaald aan de voorkant van het huis en het kantoor absoluut onbegaanbaar is voor iemand met krakkemikkige longen, heeft Sjrd het kantoor gewoon even verplaatst naar de eettafel. En ik moet zeggen, het heeft wel wat. Het voelt extreem productief zonder dat je er ene reet voor hoeft te doen. Al doe ik dat natuurlijk wel. Hallo.

Dan zal ik nu maar eens een koffer van zolder halen. We logeren vannacht namelijk in een Utrechts hotel. Spannend!

Dus. Vullen geblazen...

Of eerst douchen en aankleden.

En een bak sla leegeten. Ik vertoon weer klassiek koffervul ontwijkend gedrag. Ben ik de enige die daar een gruwelijke hekel aan heeft?

Gistermorgen is de hulp nog geweest. Totaal zinloos, na het geklus van gisteravond. Ik hou het zelf allemaal zo goed en zo kwaad als het kan bij, maar nu overzie ik het allemaal even niet meer. Een belletje naar de #goudenouders was genoeg. Team Stofzuig en Dweil lost het op!

Zie je wel? Opgelost! 100 Sterren voor het gouden poetsteam.

En moet je kijken wat ik in de tussentijd deed?

Sjrd knutselde op de valreep nog wat aan mijn Powerpointpresentatie, ik printte in allerijl mijn verhaal uit en lurkte tussendoor wat aan mijn sprayapparaten. Mijn ouders namen Sara alvast mee en nu zijn we dan toch eindelijk op weg naar Utrecht.

Maar een half uurtje later dan gepland en een tikje overbelicht. Knus!

Van onze hotelkamer kun je veel zeggen maar het bijvoeglijk naamwoord knus is niet het eerste wat in me opkomt. Bovendien is het er bokheet en we hebben geen idee hoe de thermostaat te temmen.

Geeft allemaal niks. Knus moet je het toch samen maken. Dat kunnen wij dan weer heel erg goed. En slapen doen we wel met het raam open.

Bastion Hotels belooft "Lekker eten, lekker slapen!" Op het eten is alvast niks aan te merken. Alleen jammer dat niemand de deur van het rookhok achter zijn rokerige reet dichttrekt. Nu meurt het van voor tot achter naar sigarettenrook op de begane grond. Sukkels.

Zou Sjrd daarom ter compensatie twee toetjes krijgen?

Het is elf uur, ik lig startklaar in mijn eenpersoons hotelbed. Met het raam open is de A12 dichterbij dan ooit. De wekker is gezet. In principe staat niks een goede nacht rust me in de weg. Hopelijk laat Klaas Vaak niet te lang op zich wachten...

Hej hej.

Geen opmerkingen: