zondag 12 februari 2017

Plog 718 - Kastjes kiezen

Plog 718: wat deed ik allemaal op 12 februari 2017?

Goedemorgen! Dit is hoe ik mijn ontbijt altijd eindig. Met een kabelspek. Tegenwoordig weer gecombineerd met een shotje insuline. Ik denk dat het samenhangt met mijn grotere inactiviteit in de winterperiode. Geeft niks. Als het straks weer beter weer wordt komt dat mijn bewegingspatroon en insulinegebruik vast ten goede.

D'n deze hier beweegt volop. Hij neemt dit jaargetijde de honneurs voos ons samen waar.

Ik geniet vooral van de hal. Het grote en gore kluswerk zit er nu op. Dat is erg fijn. Het ziet er nu al zo ontzettend gaaf uit. En dan moet het geheel nog geschilderd worden.

Ook monteerde Nls een zo goed als onzichtbaar dopje om zowel de muur als de deurklink voor elkaar te beschermen. Kan die stomme deurstopper die eerst op de vloer stond ook weg. Geluk kan in heel kleine dingen zitten.

En in hondse dingen. Zeker als ze lui en knuffelbaar in een mandje liggen.

Ik doe nog maar een dagje casual hoor. Haha, alsof dat een uitzondering is. Wie houd ik voor de gek?

Sjrd moet deze middag een paar uur stevig aan de bak. Aan het eind van de week wreekt zich die vrije dag van donderdag. Vinden we allebei geen probleem. Ik laat hem lekker in alle rust werken en trek mijn eigen plan. Iets met winkels.

Het lijkt wel lente joh! Mijn winterjas voelt bijna te warm vandaag.

Op zoek naar wat wooninspiratie kom ik dit tegen. "Ik schiet me nog liever door mijn kop dan een tegeltje aan de wand met een spreuk erop." En waar is de punt? Als je een punt maakt, doe het dan ook goed. Jemig.

Dit vind ik dan wel een erg leuk lampje! Zou het misschien iets zijn voor op onze slaapkamer?

Met mijn wagen volgeladen arriveer ik thuis. Waar de mens nog steeds zit te bikkelen en de chocoladecake met kersen op ons wacht. Eerst hier maar eens van genieten en dan de auto leeghalen.

Bij Leenbakker liep ik tegen dit leuke kastje aan. Zou het iets zijn voor in onze opgeknapte hal? Koortsachtig overleg via WhatsApp met Sjrd volgde. Hij nam wat maten op en ik wikte en woog. Met de belofte dat ik het weer terug naar de winkel mocht brengen als het toch niks was kocht ik het.

Maar voor ik de uitgang had bereikt viel mijn oog ook nog op dit kastje. Welk exemplaar zou leuker staan? Ik besloot ze allebei mee naar huis te nemen. En dan nu de hamvraag: welke zou jij gekozen hebben en welke denk je dat het geworden is?

Uitgewerkt en klaar geklust over tot de orde van de avond. Want er moet ook gewoon gegeten worden natuurlijk.

Super lekkere chili con carne nog wel. Met vegetarisch gehakt, wat het inderdaad eigenlijk een chili sin carne maakt maar een kniesoor die daarop let.

Zo Saar. En dat was het weekend dan alweer. Heb jij ook zo'n zin in de nieuwe week?

Hej hej.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Goeiemorgen!

dat is lastig kiezen, maar ik denk dat de tweede leuker is.

groeten Fred

Neeltje zei

De onderste! 😁

Anoniem zei

De tweede, en dan een mooi klein groen plantje erop

Vnn zei

Ik denk (en hoop!) de eerste. Zo'n houten kastje mag in feite alleen nog maar antiek zijn, niet van Leen Bakker. Maar dat is mijn mening ;) (die knipoog kan wel weg eigenlijk).

Mara zei

De houten oogt warmer. Maar ik hou meer van de metalen. Dus kies ik de eerste.
Hou ons niet langer in spanning.. 😜