maandag 13 februari 2017

Plog 719 - Op mijn tandvlees

Plog 719: wat deed ik allemaal op 13 februari 2017?

Hiep hoi, het is weer maandag. Ik ben matig enthousiast.

Hoewel de verse narcissen de boel enorm opfleuren. Dat kan ik niet ontkennen. En eten is ook lekker. Dus eigenlijk heb ik geen reden tot klagen.

Inmiddels wel. Grrr... Ik wacht al de hele ochtend op de schilders. Ze zouden hier rond tienen zijn maar ik zit al anderhalf uur op een houtje te bijten. Het is niet dat ik verder niks te doen heb of zo.

Oh gelukkig, daar zijn ze dan toch. Komisch duo Ed en Fred. Succes jongens, goed plamuren en kitten, dan doe ik mijn best bij de fysio.

Voor de niet getrainde Limburgse lezer staat hier dat de fysio op carnavalszondag, -maandag en -dinsdag gesloten is. En dat ze iedereen een mooie carnaval wensen. Als je eens wist hoezeer ik hier naar uitkijk... Niet specifiek naar het hosfeest, wel naar een paar dagen vrij. Ha!

Maar goed, vandaag vink ik weer braaf alle onderdelen van mijn programma af. 3 Km wandelen, 3 sets van 10 x 85 kg legpress, 3 sets van 10 squads met 18 kg in mijn nek en nog wat andere krachtoefeningen.

Na de fysio reed ik in een streep door naar Leenbakker. Om het grijze kastje terug te brengen. Want het houten is veel meer naar onze zin. Het maakt de hal warmer en sfeervoller. Op de valreep griste ik ook nog deze kubussen mee. Volgens mij heten ze officieel windlichten. Maar dat vind ik a) een enorm suf woord (valt in dezelfde categorie als slipje en menstruatie) en b) je kunt er veel meer inzetten dan louter kaarsen. De cactussen zijn het roerend met me eens.

En dan ga ik nu dit kliekje van gisteravond hongerig verorberen!

Waar ik al voor vreesde gebeurt. Ik krijg een enorme inkakker. Naar de supermarkt zit er niet meer in. Daarvoor in de plaats doe ik zelfs een dutje. Met Sara aan mijn zij. Natuurlijk.

Let je even niet op, staat de orchidee weer in bloei. En dan te bedenken dat ik hem al zes keer in de kliko had willen gooien.

Vanavond is de laatste les van de fotocursus. Maar het huilen staat me nader dan het lachen. De gedachte nog van alles te moeten, buiten de deur... Ze zoeken het maar uit. En ik zoek het zelf wel uit. In de cursusmap staat alles vrij nauwkeurig uitgelegd. Ik piel wel wat aan.

En Sjrd helpt me met de boodschappen. Dat scheelt ook enorm.

Met mijn laatste krachten fiespernöl ik een eenvoudige stamppot in elkaar.

En dan zijg ik uitgeput maar tevreden neer in de bank met maar een wens. Boer Zoekt Vrouw terugkijken. Zo simpel kan het zijn.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Ik ga gewoon niets zeggen over dat kastje...Oeps, te laat.