dinsdag 14 februari 2017

Plog 720 - Een en al liefde

Plog 720: wat deed ik allemaal op 14 februari 2017?

Ach Saartje, wat een verrassing! Is dit speciaal voor Valentijnsdag?

Sjrd en ik doen na bijna veertien jaar samen te zijn niks meer aan Valentijn. Ik hint richting de veertiende altijd heel hoopvol maar dat wordt met hoongelach ontvangen. Dit jaar kreeg ik te horen: "Jouw Valentijn staat al in hal!" doelend op het nieuwe kastje voor sjaals en handschoenen. Het minste wat ik kan doen is hem een liefdevol plaatje Appen.

En verder is het een dag als alle andere. Met pillen, boterhammen en melk.

En de schilders natuurlijk. Lekker op tijd vanmorgen jongens!

Sara en ik maken een korte maar zonnige wandeling. Ze heeft nog geen idee...

Zo ziet teleurstelling eruit. Ze voelt zich enorm bekocht. Als de dierenarts in haar oortjes wil kijken slaat de paniek toe. En dan moet de injectiespuit nog komen! In mijn hoofd resoneert Rovers stem. "Dit is de man die mij vermoord heeft!" Het is een beregezellig uitje.

Weer thuis wil het ook maar niet gezellig worden, ondanks het doorlopende cabaret van Ed en Fred. Dit is de situatie in de woonkamer. Hoe dan?!

Ah! Oké. Eerst het zuur, dan het zoet. We laten meteen de onderstellen van onze Stokke stoel en voetenbank mee pienzelen. Want die gekke houttint kleurde natuurlijk voor geen meter bij de rest van ons interieur.

Houd je het allemaal nog een beetje vol Irène? Jawel hoor. De wetenschap dat het einde nadert houdt me op de been.

Ik zag de bestelbus van de bloemist al de straat inrijden en even sloeg mijn hart over. Tevergeefs. Hij reed ons huis gewoon voorbij. De situatie in de brievenbus is ook ronduit bedroevend. Ik zal het van mijn zelfliefde moeten hebben vandaag. En het kastje in de hal.

Dit is dan wel weer erg leuk! Vorige week bestelde ik eindelijk visitekaartjes. Ik wilde dat al heel lang doen maar schoof het telkens voor me uit. Maar zeg nou zelf, een beetje blogger telt tegenwoordig echt niet meer mee zonder persoonlijk kaartje. Blij mee!

Lekker bezig mannen! Het wordt echt super mooi. Zal ik de Senseo dan nog eens aanzwengelen?

Het lijkt de schreeuw maar het is de geeuw. De rust in huis is wedergekeerd. Ik drapeer mezelf even in de volle lengte over de bank.

We eten een veganistisch maal vandaag. En ik stop er extra veel liefde in. Maar dat doe ik eigenlijk elke avond.

Smakelijk, hartje van me!

Liefde kan ook verpakt zijn in een oranje wikkel. Maar dat weet iedereen.

Deze is speciaal voor jou.

Hej hej.

Geen opmerkingen: