dinsdag 21 februari 2017

Plog 726 - Het was gewoon een vreetkick

Plog 726: wat deed ik allemaal op 21 februari 2017?

Het duurde even voor ik de slaap kon vatten vannacht. Ik lag maar te malen en te tellen en opnieuw te tellen. Nu ik wakker en toch nog uitgeslapen ben blijken mijn nachtelijke zorgen te kloppen. Ik kom precies één weekdoosje Orkambi tekort tot de volgende controle. Ja gezonde mensen met belangrijke banen en nachtelijke opvoedstruggles. Hier houden de chronisch zieken zich bij nacht en ontij mee bezig. En ook nog overdag. Dit is namelijk ons werk.

Dus ik belde met mijn CF-verpleegkundige en verzon een list. Als we volgende week toch de hort op zijn richting bewoonde wereld rijden we meteen wel even langs de ziekenhuisapotheek. Kleine moeite. Daarna gaf ik de meterstanden door aan onze onze energieclub en nu ga ik een knoop doorhakken over waar we komend jaar onze stroom en gas via aftappen. Wat een vlijt.

Post voor Cysters in het ziekenhuis. Niet vergeten om postzegels te plakken Irène! Kleine hint: gaat fout.

Aankleden ging gelukkig goed. Maar ik ben dan ook al 37.

Lunchen met Floortje aan het einde van de wereld. Dit keer is ze op een van God en alles verlaten Russisch eiland. Mooi, hoef ik daar ook niet meer naartoe.

Wij houden het gewoon bij onze eigen biotoop hè konijnenkop?

Grote grutjes. De details van wat ik net deed zal ik je besparen maar het betrof een hoop stront. Dus.

"Nu heb ik wel een koekje verdiend!" dacht ik bij mezelf. Ging ook al fout! Voor ik het wist had ik een half pak achter de kiezen.

Maar de verklaring voor dit totale verlies van controle dient zich aan via Henk. We hebben blijkbaar iets te vieren. Zeg dat dan meteen! Dan had ik wel taart gehaald.

Je ziet er niks meer van maar ik ruimde hier ontzettend op. Overal slingerden kleren rond. Het was een grote bende. Nu hoef ik alleen nog maar het bed op te maken. Komt goed.

Er lagen nog wat wraps in de ijskast en daar verzon ik zelf een recept omheen. Natuurlijk niet compleet uniek en alles maar vroeger zou me dit niet gelukt zijn. Zonder duidelijke instructies en zeker niet zonder pakjes en zakjes.

Het ziet er niet uit maar het smaakt ontzettend goed. En dat lieve mensen, is het belangrijkst!

Heel veel te kiezen was er niet meer maar volgens mij hebben we een leuk hotel geboekt om de ergste carnavalsdrukte te ontlopen volgende week. Zin in!!!

Hej hej.

2 opmerkingen:

Vnn zei

Ik vind het knap met je wraps zonder pakjes en zakjes. En het hoeft er niet uit te zien. Bij voorkeur niet zelfs.

Astrid zei

Je kaartje zonder postzegel was gewoon, zonder briefje voor onbetaalde port, bezorgd. Nog bedankt