dinsdag 28 februari 2017

Plog 733 - Me helemaal over de zeik geweekendjewegd

Plog 733: wat deed ik allemaal op 28 februari 2017?

Goedemorgen. Ik blijf het zeggen maar er gaat niks boven mijn eigen bed en mijn eigen brood. Ook al mis ik de komijnekaas best een beetje. Gelukkig ruimde ik gisteravond alle logeerzooi meteen op, want ik voel aan mijn water dat er vandaag niet veel uit mij gaat komen...

Sjrdemans heeft lekker nog een dagje vrij en benut de eerste wakkere uren daarvan aan een lange duurloop van een kilometer of twintig. Dat is gewoon een halve marathon hè?! Eindbaas!

Ik bestelde vorige week brood bij de bakker en was als de dood dat ik het vandaag zou vergeten op te halen. Er geraken, met de auto, voelde voor mij ook als een halve marathon maar ik heb het gered. Dan rijd ik nu als de wiedeweerga naar huis om een partijtje in te storten.

De vriezer had nog precies een portie overheerlijke groene soep voor me in petto. Hopelijk warm ik hier wat van op want het kippenvel staat inmiddels over mijn hele lijf.

Ondertussen kijk ik Floortje terug. Ze gaat naar een Afrikaans oord waar wees geworden baby-apen worden opgevangen. Kan het schattiger?? Mijn hart wordt er in elk geval helemaal warm van.

De rest van mijn lijf ook, zo blijkt. Nadat ik het gros van de groene soep eruit gooide, steeg mijn lichaamstemperatuur. Dit zou zomaar eens een oververmoeidheidsreactie op ons weekendje weg kunnen zijn. Ik heb me gewoon compleet over de zeik geweekendjewegd, vrees ik.

Toch proberen een beetje te eten van deze door Sjrd met liefde bereide andijviestamppot.

Na het eten strompel ik naar boven. Mijn hele lijf doet pijn, de koorts is inmiddels 39 graden. Ik hoor in bed en nergens anders.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

De straf voor een weekendje weg, dat is niet eerlijk. Hoop dat je je inmiddels beter voelt. En dan te bedenken dat je de carnavalsbacteriën juist wilde ontvluchten.