woensdag 22 maart 2017

Plog 754 - Mijn meest onwaarschijnlijke plog ooit

Plog 754: wat deed ik allemaal op 22 maart 2017?

Zo. Vandaag gaan we het eens helemaal anders doen! We draaien de rollen om. Of zo. Dit wordt een hoogst onwaarschijnlijke plog.

Met beelden die je nog niet eerder zag. Hier open ik bijvoorbeeld de luxaflex bij de voordeur. Dat doe ik elke morgen, maar liet ik tot vandaag nooit zien.

In plaats van een slapende, gapende, etende of ontwakende Sara gun ik je vandaag een blik op dit schilderij. Kijk er maar eens goed naar. Ik word er in elk geval erg vrolijk van.

Zoals je weet drink ik tegenwoordig af en toe koffie. Zodoende creëerde ik bovenop de afzuigkap mijn eigen alternatieve koffiecorner. De echte liefhebber slaat nu vast de handen voor de ogen en schreeuwt allemaal lelijke dingen tegen het beeldscherm. En daarin kan ik je geen ongelijk geven. Maar laat mij hier gewoon kalmpjes mee beginnen. Als ik het over een half jaar nog steeds lekker vind, overweeg ik andere maatregelen. Sjrd verheugt zich daar al enorm op. "Hier staat binnenkort toch niet zo'n apparaat op het aanrecht ter waarde van een maand Wajong hè?" We zullen zien wie er aan het kortste eind trekt, als ik voor mijn dagelijkse shot cafeïne veroordeeld ben tot de lokale koffiehuizen. Maar dat is allemaal nog toekomstmuziek. Of... koffiedik kijken!

Mijn kraanvogel van de WIBRA doet het meer dan prima in de letterbak XL. #interior #VTWonen
#design #gezellig #loveit

Dit is ons woonkamerraam aan de voorkant. Er hangt inderdaad een slinger. Om uit te drukken hoe ontzettend vrolijk de mensen zijn die in dit huis wonen.

Voor mijn woensdagmiddagse activiteiten heb ik me weer naar het stadscentrum geteleporteerd. Daar staat onder andere deze kiosk. Het is een mooie kiosk. Hij wordt regelmatig gebruikt voor optredens van koren, orkesten, fanfares en harmonieën. Vandaag niet. Terwijl het er wel een dag voor was. Jammer.

Dingen die ook nooit de aandacht krijgen die ze wel verdienen. Bij deze.

Ik zou mijn kruiden eens moeten sorteren. De keukenla puilt inmiddels uit en ik tref dingen aan waarvan ik het bestaan niet meer vermoedde. Dit potje met dille bijvoorbeeld, houdbaar tot 20 juni 2006. De prijs staat zelfs ook nog in guldens erop vermeld (ƒ 3,86). Wij eten nooit dille. Misschien kan ik overwegen het weg te gooien.

Ach, daar ben ik toch nog even zelf. Als bewijs.

De dag zit erop. Ik haal het masker van mijn gezicht. Morgen maar weer een gewone dag? Ik mis mijn boterhammengimmick.

Hej hej.

1 opmerking:

Inge zei

Ben helemaal happy nu ik weet dat en hoe jij 's morgens de luxaflex opent