vrijdag 24 maart 2017

Plog 756 - Het blijft aanmodderen

Plog 756: wat deed ik allemaal op 24 maart 2017?

Morgen Saar. Alles flex?

Hier is alles komijn. Nou ja, bijna alles.

Zie je mijn gezicht? Het wil niet helemaal. Net als het lijf. Een beetje meh en een beetje meuh. Maar ik ga natuurlijk wel sporten. Daar knap ik vast van op.

Joehoe, zonnekind! Kom je naar binnen? Ik moet weg. Nu.

De goeroe kende geen genade. De zweep is er flink overheen gegaan. Van mijn hamstrings ga ik nog veel plezier hebben de komende dagen.

Nou, het snuitje staat een standje vrolijker. Blij dat ik toch gegaan ben. Als ik sterk was, had ik op deze zonnige dag het dak van mijn auto eigenhandig open gekregen. Nog een paar dagen wachten, dan is dat probleem ook verholpen.

Mijn wekelijkse rondje boodschappen op vrijdag begint bij de apotheek. Daar ligt altijd wel wat van mijn gading. Weet je wat ik er alleen nog mis? Iets van een puntenspaarsysteem, bijvoorbeeld Med Miles, zou mij wel uitkomen.

Weekendvoer in de kar.

En tot slot nog even langs het postkantoor. Daar lag dit doosje op mij te wachten. Met... Je verwacht het niet: medicijnen!

Thuis. Maaltijdsalade met makreel bij de hand en de pootjes omhoog. Eindelijk weekend.

Laat ik het zo zeggen. Na de spoelsessie van vorige week had ik al het idee dat niet alles opgeruimd was. Maar ik heb het er toch op gegokt, dat het goed was. De makreel van zonet is echter verkeerd gevallen. Bovenop die puinzooi die mijn buik alweer een paar dagen is. Er zit maar één ding op: spoelen in het kwadraat. Super zin in.

Eigenlijk had ik nu aanwezig moeten zijn bij de avond voor nieuwe leden van de watersportvereniging waar we sinds dit seizoen lid van zijn. Het bestuur maakt zodoende alleen kennis met Sjrd. Ik kijk Reizen Waes. Een darmverstopping heeft niet alleen maar nadelen.

Sjrd is alweer thuis en hier beeldt hij even uit hoe de avond was. Er was een super interessante PowerPoint-presentatie waarin ALLE commissies die de vereniging rijk is uitgebreid aan bod kwamen. Ja, ik heb echt wat gemist vanavond...

Hej hej.

Geen opmerkingen: