zondag 26 maart 2017

Plog 758 - Eerst de brie even scheren

Plog 758: wat deed ik allemaal op 26 maart 2017?

Ziezo, het is zondag. Zelfs een uur sneller dan anders. Magisch gegeven toch, die zomertijd.

Zomertijd, zomerweer, zomerhond. Ik geloof dat we hier wel aan kunnen wennen. Wat jij Saar?

Alleen dat gedoe met de klokken daadwerkelijk verzetten... Het liefst heb ik dat de digitale klokjes op de magnetron en oven op hetzelfde moment verspringen. Maar dat is nog een heel gepiel.

Deze vind ik toch altijd zo mooi. Geen idee hoe ze heten echter. Iemand?

De oedeembuik is alleen nog maar oedemeriger nu en schreeuwt ook vandaag om elastiek. Gelukkig grossier ik in joggingbroeken.

Zo te zien heeft iemand zijn rondje er weer op zitten. Nu verdiend met de pootjes omhoog.

Christus te paard. Deze vrouw, dit Übermensch... Moet zij niet gewoon eerst de processen op Tinder verkennen, voordat ze zich tot Pier Ebbinge wendt? Of is Tinder te mainstream voor deze warme marktleider? Ik bedoel, Pier Ebbinge is in mijn ogen toch een beetje het eindstation, op datinggebied. Maar wat weet ik er ook van? Ik ben al bijkans veertien jaar van de markt. In mijn tijd konden we net sms'en en was mobiel bellen stervensduur. "Hoi mam, wil je me even terugbellen?" #neverforget

Stop met dat gezever, Irène. Ga naar buiten, de vogels fluiten.

En buurtman Cn is jarig. Hij heeft vlaai. Stop dat liever in je mond. Oké.

Terwijl de kleine mensen me met bellenblaas zegenen en de hangmat af en toe een duwtje geven, geniet ik me suf. Waarom hebben wij thuis geen hangmat?!

Ik, eerder vandaag tegen Sjrd: "We eten vandaag een pasta met brie." Bij nader inzien eten we vanavond geen pasta met brie. Of ik moet hem eerst even scheren.

Ik verzon een deugdelijk alternatief, dat mag gezegd. Uitje, knoflook, champignons, broccoli, erwtjes, Boursin Cuisin, pijnboompitjes en kaas. Een kind kan de was doen.

Met Boer Zoek Vrouw in het vizier doe ik mijn best om de zesde liter kakzooi naar binnen te krijgen. Ik. Kan. Niet. Meer.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Respect voor jou met je liters. Als ik 1 liter van die kakzooi drink zit ik vol en komt het er wel weer goed uit hoor. Maar ik heb natuurlijk niet die ontzettende problemen aan de onderkant die jij hebt.
Hoop dat het snel beter gaat.