donderdag 9 november 2017

Skaty - het ideale decembercadeau!

Die pinguïn met dat gele bordje in zijn hand is dus Skaty. De officiële mascotte van Skate4Air. Omdat dit formaat niet zo handzaam is en bovendien toch wel wat verzorging behoeft, is hij ook als knuffel op de markt gebracht.
Deze pluchen variant is een pinguïn van 25 cm hoog. Hij is heerlijk zacht en heeft een extreem hoog knuffelgehalte. Je kunt hem voor 10 euro bij mij kopen. Van dat geld gaat 6 euro direct naar onderzoek naar CF. Dat is meer dan de helft!

Inmiddels hebben de Skaty's bezit genomen van ons huis. Ik kom ze overal tegen. We kunnen zelfs niet meer op onze eigen bank zitten... Dat kan de bedoeling natuurlijk niet zijn. Daarom hoop ik dat ze snel allemaal een nieuwe eigenaar vinden.
Met de aankomende feestmaand in het verschiet is het wellicht een leuk cadeautje voor in de schoen of onder de boom? Zonen, dochters, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes, teamgenootjes, clubgenootjes. Iedereen wil een Skaty!

Persoonlijk vind ik dat je echt waar krijgt voor je geld. Natuurlijk ben ik niet meer helemaal objectief maar toch is het zo. Voor 10 euro krijg je veel knuffel en met de aanschaf ervan steun je ook nog eens het goede doel.

Wil je een Skaty kopen? Meld je dan als de drommel bij me! Met een reactie onder deze blogpost, of op Facebook. Via een What'sAppje. Stuur me een mailtje naar mail@irenemols.nl of spreek me aan als je me tegen het strakke schaatslijf aanloopt. De persoonlijke Skaty Bezorgservice zorgt voor een ludieke levering...
Wie maakt me los???

Geen opmerkingen: