zondag 4 februari 2018

Plog 826 - Compleet leeggezogen

Plog 826: wat deed ik allemaal op zondag 04 februari 2018?

Owkeeee. Nou dit weer. Ik ben benieuwd waar het allemaal toe gaat leiden. Mij zul je niet buiten zien vandaag, gok ik.

Ik ben nogal van de vermoeide namelijk. Misschien komt alles er nu een beetje uit. De aanloop naar Skate4AIR, de apotheose op het ijs, mijn eigen afwezigheid, ons alternatieve programma. Emoties. Dingen. Weet ik veel. Ik buig me over de puzzel in de krant. Ben even helemaal klaar met bloggen, ploggen, artikeltjes schrijven. Komt wel weer.

De man met de benen omhoog liep een knappe ronde in de omgeving hard. En geniet nu van het WK veldrijden. Nog even en dan begint het wielerseizoen weer. Hij kan niet wachten. Om het te aanschouwen welteverstaan. Hoewel hij best graag zelf eens op een racefiets zou kruipen, hebben we elkaar beloofd om de risico's op wat dan ook zo klein mogelijk te houden. Dat ik bij tijd en wijle in de kreukels lig is een ingecalculeerd feit. Mijn betere helft moet dus op de been blijven.

Dit is een overwinning op mezelf. Hoewel ik me had voorgenomen er een pyjamadag van te maken, ben ik in al mijn bleekheid toch maar mooi onder de douche geweest.

Tijd om de agenda's te synchroniseren. Zo zoetjes aan beginnen we weer van alles te plannen. Goed teken.

Bij een  dag als deze is een diepvriespizza niet meer dan logisch. Sjrd trakteert zichzelf op een verse van de pizzeria hier in het dorp. Verschil moet er zijn.

Spoonen met m'n bestie als we eigenlijk naar bed moeten. Maar het ligt zo lekker. Nog even dan...

Hej hej.

Geen opmerkingen: