maandag 22 april 2019

Plog 865 - Het waren niet die van mij!

Plog 865: wat deed ik allemaal van 15 april tot en met 21 april 2019?

Vandaag ga ik het eens helemaal anders doen! In plaats van me uit de naad te zweten bij de goeroe vervoeg ik me al vroeg bij de H&M. Ik bestelde online wat bikinimateriaal en vandaag - vanmiddag! - is eigenlijk het enige - gecreëerde! - moment waarop ik deze week mijn pakketje op kan halen. Maar Irène, waarom liet je het dan ook niet gewoon thuis bezorgen? Nouhou, lieve lezer. Ik had laatst dus ook al wat bikinimateriaal gekocht en daarvan moet een deel retour. Ook van mijn onlinebestelling houd ik niet alles. Dus dan kan ik net zo goed alles in de stenen winkel passen en beslissen en meteen achterlaten. Anyway, gezweet wordt er toch wel tijdens deze pashokjesworkout. Hopelijk spoelt dan ook dat zeurende niet-sporten-wel-winkelen schuldgevoel van me af.

Asperges. Gewoon op maandag. Moet kunnen. En van de schillen trek ik zelfs een soepje. Gekkigheid.

Welkom bij deze aflevering van Klussen met Kijkers. Zie hier hoe je in een handomdraai een lommelig stopcontact terug in zijn holletje schroeft met een simpel badkamerschaartje.

De outfit of the day bestaat uit een blouseje van Bien Blue (The Sting) en de door mij alom bejubelde Poptrash broek van Only. Of ik dit model inmiddels in zeven kleuren in de kast heb hangen? Zou zomaar kunnen. De sneakers zijn van Adidas, model Stan Smith. En dan ga ik nu gezellig op de koffie bij Vnn. Doei!

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van Kijken met Klussers. Vandaag is de garage aan de beurt. Het isoleren van deze kille ruimte met osb-platen biedt niet alleen comfort aan een gunstig klimaat. Ook zijn de muren ideaal om tal van nagels in te slaan waar je werkelijk al het denkbare aan op kunt hangen. Van boodschappentas tot bandenplakset. Alles heeft een plaatsje en je raakt niks meer kwijt.

Bij ons thuis is het credo 'van de muur af' maar op mijn werk zijn ze duidelijk van 'tegen de muur aan'. Hoe zit dat met jou?

Het leven van een van mijn sprayapparaten hangt aan een zijden draadje. Hij doet het nog wel maar te beoordelen aan het gerammel als je ermee schudt kan het nooit lang meer duren voor hij de geest geeft. Geen fijn idee met het vakantieseizoen in aantocht. Mijn opluchting was dan ook groot toen de leverancier helemaal niet moeilijk deed over de verstrekking van een vervangend exemplaar. Met nieuwe cupjes en meshes erbij en alles! Als een kind zo blij.

De donderdagse sportsessie verliep als een zonnetje. En als beloning zoef ik met de kap omlaag naar huis. Oh yeah!

Thuis zit er maar één ding op: omkleden, de loungehoek in orde maken en op mijn lauweren rusten.

Deze leuke bloemensituatie kreeg ik van Js, die bijna negen jaar na onze verhuis voor de house tour kwam. "Voor bij de paarse stoel," want dat had ze op mijn plog gezien en leek haar wel leuk. Die vrouw heeft er kijk op!

We luiden het lange weekend in met een buitenmaaltijd en wijn. Heel veel gelukkiger kun je ons niet maken.

D'n deze hier heeft de hele nacht lopen spoken. De trap op sluipen en voor het hekje gaan zitten piepen. Met tussenpozen, om te horen of er wel reactie kwam. Net een klein kind. En dan nu vreselijk moe liggen zijn in de mand. Schuif eens op, dan kruip ik erbij.

In de middag tuffen we naar onze vrienden Rn en Kt, waar we als altijd weer uitermate goed verzorgd worden.

Rn is nogal van de gadgets en bestelde een Instax mini camera. We testen hem meteen uit. Wat een leuk speleding!

Hartelijk Paas allemaal. Succes met de eieren. Dit kind is vandaag mijn spirit animal.

Vier van deze voeten wandelden gisteren 80 kilometer aan een stuk. In de bokhitte. Mag jij raden welke.

Hej hej.

Geen opmerkingen: