dinsdag 13 januari 2015

Plog 13 - Is het nou een virken of een vas?

Wat deed ik op 13 januari 2015?

Ik ga natuurlijk later naar bed dan ik op mijn plog doe voorkomen. Schaar dat maar onder de dichterlijke vrijheid. Vaak zit ik nog tot te laat op de bank het sprayen uit te stellen en mijn kostbare slaaptijd te verdoen met Candy Crush. Als ik ergens lang vastzit kan ik niet gaan slapen tot al mijn levens op zijn. Nou, en vannacht gebeurde dus het ondenkbare. Ik kwam eindelijk door dit schijt level heen! Ik ging echt zeer voldaan naar bed.

Beetje jammer. Vanmorgen wakker geworden met bekende CF-buikpijn.

We beginnen de dag dus met een glaasje water met een kakzakje. De boel mag beslist niet vastlopen nu.

Hoi vriendin. Kom hier dat ik je eens even lekker kriebel op je favoriete plekje.

Een licht ontbijt moet erin. Ook omdat anders die verdammte suiker weer gaat piepen.

Ik maak zelfs thee. Nou dan is het ernstig hoor.

Heb jij ook buikpijn of zo?

Intussen wordt er flink gepoetst. 

Deze klus wacht mij.

Gelukkig word ik erg blij van ordenen en de aanblik van zulke stapeltjes.

Met wat vertraging toch nog fris geworden. En de buik doet weer een beetje mee.

Vanavond schuif ik aan bij mijn ouders. Sjrd eet op kantoor en ik ga niet voor mezelf staan koken. Deze vlabakjes gaan al erg lang mee. Nostalgie.

Oeh leuk, mijn ouders hebben de carnavalskrant aangeschaft. Hoewel carnavalsglossy de lading van het uiterlijk beter dekt. Gelukkig is de tekstuele inhoud nog net zo flauw als alle voorgaande jaren.

Maar het gaat natuurlijk om de plaatjes.

Gekkigheid.

De tv-avond bestaat onder andere uit Je Zal Het Maar Hebben. Ik vind Tim een veel leukere presentator dan Valerio. Hij komt oprechter over, meer in dienst van de deelnemers dan zijn eigen ego. Ook kijk ik weer naar Vinger aan de Pols. En Jinek. Na het plaatsen van deze plog ga ik snel sprayen en dan echt naar bed.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Klote die buikpijn...
Maar oeoeoeoe wat een heerlijk gevoel zo'n level halen! Ha! Nu heb je weer vrij baan om mij bij te halen. (Ik wacht op nieuwe levels...) hahahaha. Hmm.

Nurse Martens zei

Hé, wat een leuk blog heb jij! de foto's zijn ook mooi en wat heb je en gave lamp in de hal? hangen...ik houd ervan! Dat ploggen is best leuk als ik dat zo zie...wel veel werk en met 3 kids is dat voor mij toch wel lastig. Maar wie weet eens in de zoveel tijd? :-) ik kom hier snel weer kijken

Elise zei

Hee Irene,
Wat ontzettend leuk om elke dag die plogjes te lezen. Ik hoop niet dat je het erg vind, maar je hebt me geïnspireerd om ook te aan ploggen.
En oja ik zat wat terug te lezen en las dat je waarschijnlijk een peg sonde krijgt en op ziet tegen het inbrengen. Ik heb destijds een PRG sonde gekregen die 2 maanden later is vervangen door een Mickey button. Inpricipe is een PRG hetzelfde als een PEG, alleen de plaatsing is wat vriendelijker. Je hoeft geen enge slangen, camera's of dat soort dingen in te slikken, alles wordt vanaf buiten aangeprikt. Misschien is dat wel iets voor jou? En het kan later ook heel makkelijk vervangen worden door een Mickey button.. Hier lees je er meer over: http://www.als-centrum.nl/kennisbank/peg-sonde-en-prg-sonde/
Succes met alles, enne ik volg je dagelijks ;)

Liefs Elise