woensdag 11 februari 2015

Plog 42 - Het kunnen niet allemaal hoogvliegers zijn

Wat deed ik op 11 februari 2015?

Zeg schatje, waarom zit je er zo deftig bij?

Oh, klaar om aan te vallen. Zo ken ik je weer. Altijd op jacht.

Liefde is... Dat hij alvast een nieuwe fles cola light voor je in de koelkast heeft gezet.

Nu ik toch mijn koelkast toon. Ik heb nog een onaangebroken doos Tobi koud staan. De dag nadat ik hem ophaalde bij de apotheek kreeg ik te horen dat ik het niet meer hoef te gebruiken. Beetje jammer. Als ik hem terugbreng naar de apotheek wordt alles vernietigd. Tweeduizend euro door het putje. Lijkt me ernstig zonde. Dus, kan ik er iemand anders blij mee maken? Het liefst iemand met CF. :)

Ik voel me erg moe vandaag. Er komt weinig uit mijn handen. Beetje liggen en lezen, veel meer zit er niet in. Vooruit, en nog wat nostalgisch door mijn fotoarchief bladeren. Maar daar wordt het niet per se beter van. Het is gewoon niet zo'n topdag. Hedde ooit.

Ik lees onder andere over een hoogbejaarde Australische meneer die truien in miniatuurformaat breide voor met olie besmeurde pinguïns. Draag mij maar weg.

Deze foto - herfst 2004 - van wijlen Rover komt ook bovendrijven als ik door de digitale beeldbank struin. Snif, baasje toch.

Sara houdt intussen alles in de gaten. Goed bezig hoor!

Mijn schoonouders komen eten en nemen verse lasagne mee. Lekker!

Deze volle wasmand met schone, gestreken en gevouwen was is mede mogelijk gemaakt door mijn schoonmoeder. Zij stortte zich op het gros van de strijkwas, toen de lasagne in de oven stond. Hoe fijn!

Hej hej.

Geen opmerkingen: