donderdag 25 januari 2018

Plog 816 - Een leugen, een escalatie, en een cliffhanger

Plog 816: wat deed ik allemaal op donderdag 25 januari 2018?

Het is dus toch zover gekomen. Ik ben zo iemand geworden die in de morgen snakt naar haar eerste glas koffie. Sterker nog, ik drink het tegenwoordig liever dan cola light. Ook goedemorgen.

Nou kameraad. Kom er maar in. Het kost me de laatste tijd toch weer zó ontzettend veel moeite om de discipline op te brengen om aan deze k*tklus te beginnen... Die periodes komen en gaan, dus ik weet dat het weer beter wordt. Hopelijk duurt het alleen niet al te lang meer.

Na veelvuldig testen ben ik eruit. Deze nagellak is een leugen. Niks twee weken mooie nagels. Al na een dag begint de tattie hier en daar af te brokkelen. Na vijf dagen ziet het er echt niet meer uit. Waar doe je al die moeite dan nog voor hè?

Lieve heertje. De situatie op zolder is nogal uit de klauwen geëscaleerd. Ik begin maar met een machine handdoeken. Mezelf droog rennen na het douchen is nog geen optie.

Het is maar goed dat ik er niet helemaal scherp opsta, want hoewel fris gewassen en schone kleren oogt het toch een beetje vlassig allemaal. Binnenkort maar weer eens met wat andere outfits gaan experimenteren.

Voor deze prestatie geef ik mezelf een ferme schouderklop. Deze smakelijke repen liggen namelijk al zo'n twee weken in de kast. Onaangeroerd. Ik kocht ze met de bedoeling om weg te geven. Dat is gelukt. En nu uit mijn blikveld ermee!

Fysiotijd. Zoals beloofd bewijs van mijn nieuwste loopkunsten. Voor de knieën optrekken draai ik mijn hand niet om.

Ook op mijn tenen lopen kost geen enkele moeite. Lekker man. Daarnaast besteeg ik maar liefst drie krachtapparaten. Niet alleen de leg press kwam aan de beurt, ook op de leg extension en leg curl leefde ik me uit.

Wat moeten we vanavond dan toch weer eens eten? Ik denk het iedere dag. Geen zin in pasta, geen zin in aardappelen. Rijst. Risotto!

Tomatenrisotto met mozzarella in plaats van burrata. Want die laatste kaassoort is te exotisch voor onze dorpssuper. Iets minder lekker maar nog steeds erg goed te pruimen.

Ssttt. Niet te hard praten. Sara slaapt. Op de onderkant van haar mand. Want dat ligt echt duizend keer lekkerder.

Oh. Blijkbaar sliep ze maar heel licht. Vrouwtje.

Ik ben nog lang niet moe en besluit tot een late night baksessie. Er zit al weken een bananenbrood in mijn hoofd. Aan de slag. Hoe hij gelukt is lees je morgen...

Hej hej.

1 opmerking:

Kliefje zei

Tip van nog zo'n belazerde vrouw: die gel coating kan ook prima over je Essie heen. Dan houdt ie wél ;)