woensdag 25 november 2020

Uit dubio

Vorige week berichtte ik nog over mijn twijfels ten aanzien van het meedoen aan de Winter Flow van Move4AIR. De positieve reacties en aanmoedigende steunbetuigingen die ik al snel ontving waren net dat duwtje wat ik nodig had. Nog voor het middaguur was mijn inschrijving een feit. Toen ik naar bed ging was er al zoveel gedoneerd dat ik mijn doelbedrag naar boven moest bijstellen. Ik blijf me daarover in diepe dankbaarheid verbazen.

Inmiddels zijn alle voorbereidingen voor de Helftsteden Wandel Challenge getroffen. Mijn wandelschoenen staan opgepoetst te trappelen en alle ledematen zijn vooralsnog intact. Ik maakte een Strava-account aan en koppelde dat aan Challenge Hound. Dat platform houdt bij hoe hard het opschiet met je gekozen uitdaging. Voor mensen die gevoelig zijn voor wat onderlinge competitie een mooie extra stok achter de deur. AlleenSamen sporten zoals het in deze coronatijden bedoeld is.

Komende vrijdag klinkt het startschot en gaan alle deelnemers voor vijf weken aan de slag met hun kilometers of uren. Er kan worden gefietst, gewandeld, hardgelopen en zelfs geschaatst. Maar als je elke dag een uur lang op je kop wil staan, gaat jongleren met mandarijnen of van plan bent om naakt te tuinieren mag dat ook. Zolang je je maar op een sportieve manier inzet en daarmee zoveel mogelijk geld ophaalt voor onze taaie vijand, de Cystic.

Er hebben zich inmiddels al 31 enthousiastelingen aangemeld voor de Move4AIR Winter Flow. Gezonde mensen, zieke zielen, bekende sporters, zelfs een van tv beroemde arts-microbioloog klimt op zijn fiets tegen CF. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En hoe meer geld in de pot voor onderzoek naar taaislijmziekte. Aanmelden is nog steeds mogelijk. En onthoud: als die Irène het kan...

Voor twee twijfelkonten die dit blog lezen heb ik een aantrekkelijke actie: als je je aanmeldt via mij mag ik je een exclusieve kortingscode geven die je vrijstelt van het inschrijfgeld ter waarde van €20,00. Laat een reactie achter, reageer op Facebook of stuur me een mailtje (mail@irenemols.nl). Ik klink zowaar als een echte influencer nu. Ware het niet dat ik zelf wel twintig ekkies lapte om mee te kunnen doen. Het bedrijfsmodel van een carrière als influencer moet nog wat aangescherpt blijkt wel. Maar dat wordt mijn volgende uitdaging. Eerst eens die 100 kilometer wandelen eraf brengen zonder kleerscheuren. En mocht je me eventueel nog willen sponsoren, dan kan dat hier.

Geen opmerkingen: