donderdag 31 december 2020

2020

Het jaar is om. Het boek 2020 kan dicht. Aan terugblikken op dat wat was heb ik weinig behoefte. Het was goed want het was er. Moest er blijkbaar zijn. Liever kijk ik vooruit, naar het hoopvolle jaar dat op het punt staat zich aan te dienen.

Ik smacht naar een vaccin. Er zijn dagen dat ik er een nier voor zou willen geven. Het verlangen naar meer bewegingsvrijheid is zo groot. Steeds vaker voel ik me een gekooide hamster in een looprad. Toch blijf ik hollen. Met elke pas die ik zet komt ook Kaftrio een stapje dichterbij. Reikhalzend tuur ik door de spijlen naar de horizon. Wat zal er eerder zijn: de prik of de pil?

 
Voor het nieuwe jaar wens ik je veel vrolijke vrijheid en onbezorgde veiligheid.
Dat 2021 dubbel geeft wat 2020 nam.
 
Hang de slingers.
Gooi je haar.
Geniet vol teugen.
Drink de nacht.
Lach je tanden.
Heb oneindig lief.
Dans de sterren.
Zing je longen.
En blijf gezond!

1 opmerking:

Juan Gomez zei

Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128